Vi söker en Personbilssäljare

Vi söker en Personbilssäljare

Tjänsten innebär bearbetning och försäljning av nya Personbilar av varumärket SEAT och begagnade bilar. Försäljningen omfattar såväl privat kunder såsom företag. Du arbetar aktivt för att hjälpa kunden genom hela säljprocessen. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är offert- och orderhantering, leveransskötsel, demonstrering av bilar, hantering av provkörningar, hantering av inbyten samt prissättning i samråd med försäljningschef.

Du kommer att arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också kunna driva försäljningsprocessen framåt till avslut, där du anpassar helhetslösningar efter kundernas specifika behov. I tjänsten ingår även att leda säljaktiviteter och event. Schemalagd arbetstid innefattar även helgarbete. Som en naturlig del av arbetsdagen så sköter man även bilhallen.

Kvalifikationer

En stor fördel är erfarenhet av relationsskapande försäljningsarbete, helst inom bilbranschen, där du har dokumenterat goda resultat. Har du dessutom erfarenhet av koordinerande arbete där du varit kollegornas naturliga bollplank så är det meriterande. Därtill har du goda kunskaper i Office-paketet samt i engelska och svenska både vad gäller i tal och i skrift. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer stora krav på affärsförståelse och förmågan att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och kan arbeta och verka i team. Du är duktig på att etablera långsiktiga relationer och på att skapa förtroende hos dina kunder genom att alltid sätta kunden i centrum.

Du är dessutom engagerad och du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Ditt driv är starkt och du trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i förändring. Samtidigt tycker du om att koordinera och strukturera din omgivning och tvekar inte att ta ansvar för mer än dina primära arbetsuppgifter.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till Börjessons fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka. Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2021. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare. Vid frågor om tjänsten kontakta Jens Håkansson, mobilnr: 0708-38 80 60 eller jens.hakansson@borjessonsbil.se.
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.