Vi söker en Sourcing Partner till Ework Group i Karlskrona

Vi söker en Sourcing Partner till Ework Group i Karlskrona

Gillar att bygga starka leverantör- och kundrelationer? Har du ett säljdriv med intresse för att förhandla? Är du en vinnarskalle och som drivs av att göra affärer?

Då har vi rollen för dig!

Om rollen
I rollen som Sourcing Partner kommer du att bilda ett lokalt team tillsammans med en erfaren Client Responsible som backas upp av ett stort team från kundens Market Unit i Malmö (cirka 20 medarbetare). Client Responsible är ansvarig för våra avtal med kunderna, Sourcing Partner för all annonsering, screening och tillsättning av nya konsulter.

Rollen innebär att du
 • Identifierar och förstå våra kunders behov
 • I nära dialog med våra Partners & Professionals förstår deras kompetens
 • Hittar, attraherar och matchar rätt konsult till rätt uppdrag
 • Agerar bryggan mellan konsulter och kunder
 • Förhandlar villkor och priser
 • Identifierar nya affärsmöjligheter
 • Arbetar on-site hos våra kunder
Vem är du?
I vår rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i denna roll tror vi att du kan upprätthålla ett flytande tempo där du har flera processer igång som är i olika faser från uppstart till avslut. Till din hjälp får du tillgång till ett stort konsultnätverk, som du har möjlighet att påverkar och utveckla på egen hand i regionen.

För att du ska passa bra in på Ework så tror vi att du har jobbat några år inom service, B2B försäljning, rekrytering eller rådgivning.
Du är inte rädd för att "lyfta luren" då nätverkande, relationsbyggande och att föra dialoger faller sig naturligt för dig. Du gillar att arbeta både självständigt och i team, du ansvarar för dina egna processer samtidigt som du får stöd och vägledning av dina kollegor.

Du har med fördel
 • Erfarenhet från konsultbranschen
 • Jobbat med kunder och vet vad som krävs för att vårda relationer
 • Intresse för teknik och IT
 • En vilja att lära dig nya kompetensområden
 • Skapat och publicerat annonser
 • Granskat CV
 • Genomfört intervjuer och referenstagning
Mjuka värden vård kund värdesätter
 • Nyfiken, lösningsorienterad och flexibel
 • Du gillar att arbeta proaktivt och vill leverera en hög servicenivå
 • Du delar gärna med dig av dina idéer och är en riktig lagspelare som både är öppen och positiv gentemot kollegors utmaningar
 • Du har ett starkt kvalitétstänk i allt du gör
 • Ett jäkla driv och affärstänk
Skallkrav
Då vi är ett internationellt bolag behöver du vara flytande i svenska i både tal och skrift och även ha en hög professionell nivå i engelska.

Om Ework Group
Ework är en marknadsledande och oberoende konsultförmedlare i norra Europa med fokus på IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Utan att ha egna anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt kompetens från hela marknaden. Ework är grundat i Sverige år 2000 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Bolaget har ramavtal med fler än 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar samtidigt 12 000 konsulter på uppdrag. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Eworks aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Att vara en Eworkare
Vi är väldigt stolta över vår kultur och vi skrattar gärna högt, driver vårt arbete individuellt men hjälper varandra mer än gärna när det behövs.
Våra värderingar är viktiga för oss och vi hoppas att du håller med om våra värdeord:
Consultative - We lead the way
Committed - We drive success
Collaborative - We learn and create toghether
Curious - We embrace change

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med uppstart enligt överenskommelse. Du utgår från Karlskrona men kunden ser gärna att du befinner dig på deras Malmökontor ett par gånger i månaden. Besök hos kunder i regionen med omnejd kommer också bli aktuellt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om oss
Adecco är ett världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

Kontaktuppgifter
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan nu.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Lindhoff, asa.lindhoff@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.