Transportplanerare till Återvinningsbranschen

Transportplanerare till Återvinningsbranschen

Har du erfarenhet av transportplanering och logistik? Är du analytisk, strukturerad och trivs i samarbetet med andra? Har du ett intresse för miljöfrågor? Då kan det här vara nästa utmaning för dig!

Om tjänsten
Som transportledare kommer du att vara med och effektivisera och utveckla transportplaneringen tillsammans med dina kollegor i Regionsområde Syd-Östs transportsplaneringsteam.


Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:
  • Planera den operativa driften av transporterna för uppdrag inom marknadsområdet.
  • Ansvara för planeringen för ca. 15-20 fordon och uppdragen sträcker sig över hela vårt tjänsteutbud.
  • Hanterar och planerar ut arbetsorder på rätt resurs utifrån uppdragets krav.
  • Skapar nya synergieffekter då du planerar fordon i en större geografi.
  • Vid behov göra översyn och ruttoptimering. Du identifierar och rapporterar reklamationer och avvikelser samt tillser att företagets system för kvalitet, miljö- och arbetsmiljöfrågor följs i samband med transportplaneringen.
  • Daglig kontakt med kunder, chaufförer, sektionschefer, kundtjänstmedarbetare samt övriga kollegor.
  • Samordnar och styr underentreprenörer och leverantörer där det förekommer.
Tjänsten är dagtid, heltid hos oss på Adecco men med placering hos kunden i Kallinge. Start omgående till minst årsskiftet 2021/2022.

Vem är du?
Du har erfarenhet från arbete med såväl moderna logistikstöd, affärssystem som MS Office vanligaste applikationer och du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande med erfarenhet från återvinningsbranschen och goda kunskaper om sydöstra Sveriges geografi och vägförhållanden är önskvärt.

Du har relevant utbildning inom logistik, eller erfarenhet som bedöms likvärdig.

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad, har god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta och skapa kontaktytor såväl externt som internt.

Du är en person som gillar att med kunskap om medverkar i införande av nya arbetssätt och tekniker. Vidare är du tydlig, flexibel och klarar snabba omställningar med bibehållen kvalitet och engagemang. Naturligtvis har du ett intresse för miljöfrågor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vem är kunden?
Ragn-Sells är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. De erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.

Det har gjort dem till Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. I dag finns de över hela Sverige och samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll.

Vilka är vi?
Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats.

Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten.

Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären.
Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren.

Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag.

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Åsa Lindhoff, asa.lindhoff@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionsplanerare, återvinning, miljö, Blekinge, Adecco,
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.