Operatör till Kolafabriken

Operatör till Kolafabriken

Om tjänsten
Som operatör/produktionsmedarbetare på Kolafabriken i Bräkne-Hoby kommer du att arbeta med uppgifter så att produktionsplanering och leveranstider kan hållas. Du kommer koka kolasmet, köra inslagningsmaskiner för kola samt utföra och dokumentera städning, skötsel och egenkontroll på aktuell station. Arbetet är fysiskt krävande med bl.a. tunga lyft.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med skiftgång som arbetstid. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

I din roll som operatör/produktionsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Koka kolasmet
  • Operatör vid processmaskiner
  • Utföra mindre reparationer på maskinerna
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av livsmedelstillverkning samt arbete vid processmaskiner. Du är tekniskt intresserad och har lätt för att lära dig nya saker.

Vidare ser vi att du är ansvarstagande och lätt för att arbeta i team. Du är flexibel med arbetstider och ser alltid till att arbeta metodiskt och effektivt med goda slutresultat.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tekniskt intresserad
  • Behärskar svenska i tal och skrift, förstå instruktioner
  • Flexibel med arbetstider
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Kolafabriken
Kolafabriken är ett modernt familjeägt konfektyrföretag med industriell tillverkning av kola och fudge till grossister, dagligvaruhandel och Privat Label kunder. Kolafabriken startade år 1993 och produktionsanläggningen ligger i Bräkne-Hoby. Genom att ha kompetent personal och ett tydligt fokus på att leverera smakfull och kvalitativ konfektyr har de skapat en stark position på marknaden.
Kolafabriken var först i Sverige med industriell tillverkning av fudge. Redan från starten blev deras kola snabbt populär och de har nu en stadigt ökad efterfrågan av alla deras produkter.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via hanna.ericsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, produktion, industri, livsmedel, kola, teknik, maskiner, skift, dagtid, Blekinge, Adecco, Kolafabriken
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 jan 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.