Nu söker vi Marknadsansvarig till vår kund i Blekinge!

Nu söker vi Marknadsansvarig till vår kund i Blekinge!

Är du en ansvarstagande säljare som gillar trävaror? Drivs du av att skapa långsiktiga relationer och av att hitta de rätta kunderna? Är du initiativtagande och tycker om att utveckla nya perspektiv? Då ska du ta chansen att göra det tillsammans med ett spännande och växande företag! Du kan vara den vi vill ha med i vårt team på resan framåt.


Om tjänsten:

Som marknadsansvarig säljare på företaget arbetar du med att hitta nya kunder och att bearbeta befintliga. Här får du förmånen att sälja ett brett produktsortiment av förädlade trävaror och arbeta aktivt för att utöka försäljningsvolymen. Du besöker kunder och kommer således att vara företagets ansikte utåt. Du kommer att vara mycket delaktig i planering av produktion, för att knyta ihop råvara, och produktion med rätt kund. Företaget är i ett expansivt skede, och utveckling på ett flertal marknader med förädlade trävaror.
Du kommer även att ansvara för att få igång och utveckla marknadsplanen och påbörja uppbyggandet av en marknadsorganisation.
Du arbetar självständigt men kommer att ha regelbundna uppföljningar/möten med platschef. Företaget är i en spännande, utvecklande fas och hoppas att just du vill vara med på resan!


Om dig:

Vi söker dig som har erfarenhet som säljare och som trivs med det. Du har ett starkt intresse för dina produkter och du gillar att bygga långsiktiga relationer. Du är affärsmässig, flexibel, självgående och driven. Du gillar att köra bil och du älskar att göra affärer.
Önskvärt är att du har en kunskap inom sågade och förädlade trävaror på något sätt.
Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet som säljare
  • Kunskap om trävaror
  • God datavana
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Självklart har vi kollektivavtal och naturligtvis finns möjlighet till förmånsbil.


Kontaktuppgifter:

I denna rekryteringsprocess har företaget valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult

Carina Falck - carina.falck@adecco.se & 0736-84 72 45

Har du frågor angående registreringen, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.