Kylmontör/Tekniker till Mapa Kyl & Värmepumpservice AB

Kylmontör/Tekniker till Mapa Kyl & Värmepumpservice AB

Vi söker en certifierad Kylmontör/Tekniker med rätt kompetens för omgående anställning i Kallinge!

Om jobbet
Mapa Kyl & Värmepumpservice AB ingår i ElCom koncernen. Företaget har sin adress i Kallinge strax utanför Ronneby. Idag jobbar 5 anställda på företaget med olika arbetsområden. Det kan vara allt från åtgärder av akuta problem, som för hög temperatur på ett kontor under sommaren, till mer långsiktiga jobb med kyl & fryslager eller en vanlig installation av t.ex en värmepump till en fastighet.

Du ingår i ett team som jobbar med service och montage av kyl & frysanläggningar, värmepumpar och klimatanläggningar.

Om dig
Vi ser att du har goda kunskaper om kylteknik och grundläggande kunskaper inom EL och VVS. Det är viktigt att du är positiv och utåtriktad i ditt yrke eftersom arbetet innebär mycket kundkontakt. Du ska vara serviceminded, ansvarstagande och kvalitetsmedveten i ditt arbete på företaget. Ett krav är att du har B- körkort.

Viktigt för tjänsten är:
  • att du har tidigare erfarenhet inom kylteknik.
  • att du har B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som kylmontör/tekniker är en direkt rekrytering till kund med tillsättning omgående.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna markanden.

Mapa Kyl & Värmepumpservice AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Mapa Kyl & Värmepumpservice AB erbjuder dig ett utmanande och utvecklande jobb och arbetsplats.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av en som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Ericsson på 073 684 77 53, hanna.ericsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.