Anslutningstekniker elnät till Ronneby Miljöteknik

Anslutningstekniker elnät till Ronneby Miljöteknik

Är du en noggrann problemlösare som brinner för kundrelationer?

Är värdegrunder så som Kunden i fokus, Respekt, Arbetsglädje, Ansvarstagande och Etik lika viktiga för dig som de är för Ronneby Miljöteknik? Då har Ronneby Miljöteknik tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som Anslutningstekniker elnät agerar du teknisk samordnare och rådgivare för både kunder och installatörer. Din vardag har stor variation och kombinerar arbete på kontoret, i fältet och hos våra kunder. Ditt närmaste team består av dedikerade ingenjörer, tekniker och projektörer som arbetar i nära samverkan med anslutningar av el.

Vem är du?
För att nå framgång i rollen tror vi att du är initiativrik, driven och lösningsfokuserad. Du är kommunikativ, har lätt för att skapa goda relationer och sätter alltid kunden i fokus. Du behöver vara duktig på att uttrycka dig i så väl tal som skrift på svenska och engelska.
Med noggrann struktur och stort ansvar hanterar du skickligt flera uppdrag och ärenden parallellt. Du är en problemlösare som möter kunder, installatörer och samarbetspartners med aktiv närvaro och service. Du ser infrastrukturen som en möjliggörare och uppskattar att jobba tillsammans i team.
Du behöver ha tidigare administrativ erfarenhet samt god systemförståelse och erfarenhet av ärendehanteringssystem. Har du utbildning inom elkraft eller relevant yrkeserfarenhet inom elnät alternativt elinstallation är det meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av att arbeta med olika kundärenden
  • Administrativ erfarenhet
  • God datavana/systemförståelse samt erfarenhet av ärendehanteringssystem
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Meriterande
  • Utbildning/erfarenhet inom elnät alternativt elinstallation
  • Erfarenhet av avtals- och offertarbete
  • Kännedom om anslutningsfrågor och EBR (elnätsbranschens riktlinjer)
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samtidigt som vi värdesätter yrkeserfarenhet och kunskaper inom arbetsområdet.

Om Ronneby Miljöteknik
Ronneby Miljö & Teknik AB är ett kommunalt bolag med ca 115 medarbetare som är helägt av Ronneby kommun.
Ronneby Miljö Tekniks uppdrag är att ansvara för infrastrukturen inom Ronneby kommun. Vilket innebär att vi hanterar el, värme, vatten, avlopp, renhållning, fiberoptiskt nät och bredband. Bolaget är nätägare och ansvarar för elnätet 0,4-130kV i Ronneby, Kallinge, Kuggeboda och Saxemara med omnejd.

Uppgifter om tjänsten och rekryteringsprocessen
Detta är en rekrytering med samarbete mellan Ronneby Miljöteknik och Adecco.
Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas. Drogtest kan förekomma.

Urval, intervjuer kommer att ske löpande dock med sista ansökningsdag 220712
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Adecco.

Carina Falck 0736-84 72 45
carina.falck@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.