Supporttekniker - Servicedesk

Supporttekniker - Servicedesk

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom servicedesk samt har ett genuint intresse för IT? Vi söker dig som vill arbeta som supporttekniker hos oss, ett spännande företag där möjligheterna till kompetensutveckling är stora.

Om företaget

2PrintIT är ett av södra Sveriges största företag som är specialiserat på dokumentlösningar. Vi är idag 15 medarbetare som jobbar i Skåne, Blekinge, Kronoberg och Kalmar. Vi har kontor i Kristianstad, Ronneby och Karlskrona. Våra kunder är allt från enmansföretag till multinationella företag, kommuner, statliga myndigheter och landsting. Du får möjligheten att jobba i en spännande bransch där du som medarbetare är en viktig del av vardagen för många av våra kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker arbetar du på företagets servicedesk och ansvarar för att ge; intern och extern support, service över e-post och via telefon samt via olika remote-verktyg. Du installerar, konfigurerar och anpassar hård- och mjukvara samt genomför felsökning vid behov. 2PrintIt:s servicedesk hanterar även koordinering av servicejobb och säkerställer att reservdelar beställs hem till teknikerna som jobbar ute på fältet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är Ronneby.

Vem är du?

Erfarenhetsbakgrund:

Du har ett genuint intresse för IT och teknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande roll inom servicedesk/support. Det är meriterande om du har kunskaper från att ha jobbat med MFP-maskiner, skrivare, skannrar, Papercut, Pcounter och Safecom. Vi önskar också att du har erfarenhet från att arbeta processorienterat. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift. Du måste också behärska engelska i tal och skrift, då mycket dokumentation är på engelska.

Personliga förmågor:

Som person tar du stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Bland de personliga egenskaper som vi särskilt värdesätter kan nämnas god analytisk förmåga, ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt att du gillar problemlösning. Du erbjuds ett spännande jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med övriga organisationen.

Kontaktperson

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår platschef Mikael Olsson på telefon 0709-212500 eller via mail mikael.olsson@2printit.se

Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst. Din ansökan skickar du till ansokningar@2printit.se

Urval kommer att ske löpande, därför ber vi dig att sända din ansökan snarast möjligt, dock senast den 2018-09-30.
Mer info
Kontaktperson Mikael Olsson
Telefon 0709212500
Email Mejla Mikael Olsson
Område Ronneby
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.2printit.se
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)