Semestervikarier till Hemtjänst Robertsfors, Bygdeå och Ånäset

Semestervikarier till Hemtjänst Robertsfors, Bygdeå och Ånäset

Äldre LSS omsorg, Ordinärt boende
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Är du nyfiken på arbetet som deltidsbrandman? Läs mer om det på http://blideltidsbrandman.nu/

Vill du arbeta med människor inom stöd, vård och omsorg i sommar och har fyllt 18 år, har en bra samarbetsförmåga och en positiv drivkraft i mötet med den enskilde som behöver vår hjälp. Du är flexibel och ansvarstagande samt har integritet och tålamod. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänst stöttar du individer med praktiska sysslor och personlig omvårdnad.

Robertsfors kommun har tre hemtjänstområden, Robertsfors, Bygdeå och Ånäset.

Vikariat under tiden juni – augusti 2020, eller enligt överenskommelse

Kvalifikationer:I första hand söker vi dig som har utbildning eller studerar inom området vård och omsorg. Erfarenhet av liknande arbete och annan arbetslivserfarenhet är också något vi värdesätter. Vi söker även dig som inte arbetat inom vård och omsorg men som är intresserad att prova på vårdyrket.

Det viktiga för jobbet är din personliga lämplighet vilket innebär att du ska ha en grundsyn som stämmer överens med socialtjänstens mål och värdegrund. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för brukarens behov och önskemål.

Tillsammans med dina arbetskamrater ingår du i ett arbetslag. Vissa arbetsuppgifter innebär ändå ensamarbete och vi förväntar oss därför att du är självständig och kan fatta egna beslut.

Att kunna tala och skriva på svenska är ett krav då du kommer att föra social dokumentation, utföra en del medicinska insatser samt kommunicera med den enskilde.

Vi söker personal till hemtjänsten i Robertsfors, Bygdeå och Ånäset. Kontaktperson för Ånäset och Bygdeå är Hans Björkman, kontaktperson för Robertsfors är Anna Nyström.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan.

Robertsfors kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta.
Mer info
Kontaktperson Anna Nyström
Telefon 0934-14047
Område Robertsfors
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.robertsfors.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)