Grävmaskinist till Robertsfors

Grävmaskinist till Robertsfors

Grävmaskinist till Robertsfors

Nu finns det möjlighet för dig att få jobba hos Ragn-sells på Fagerliden i Robertsfors. De söker en grävmaskinist som är tillgänglig för jobb inom kort.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid och tillsättning sker omgående när vi hittat rätt kandidat så om du är intresserad vill vi att du söker nu på studs!

Arbetet består i att hantera jordmassor och material vid en s k slutåterställning av mark vid Fagerliden. Grävmaskinen är på 30 ton och har bl a ett system med maskinstyrning för att kunna planera marken efter önskade höjder.

Arbetet är förlagt till Robertsfors men det kan även förekomma arbetsresor till Ragn-sells anläggning utanför Piteå vid behov.

Profil

Du har en vana av att köra grävmaskin sedan tidigare och även att jobba med s k maskinstyrning. Du är självständig i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att ta egna initiativ om det behövs.

Förarbevis grävmaskin

B-kort

Några ledord som ska matcha din profil är:
  • effektiv
  • självständig
  • strukturerad
Meriterande är om du har jobbat med liknande miljöarbete sedan tidigare men det är inget krav. Har du dessutom använt s k stålsax i ditt arbete som grävmaskinist tidigare så är det ett stort plus.

I denna tjänst blir du anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund. Målet med upplägget är att du ska trivas och även bli anställd direkt av Ragn-sells efter en tid.

Låter det spännande?

Ansökningar hanteras löpande. Har du frågor så vänd dig till mig; Andreas Lindqvist, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se alt 073-413 06 11. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Robertsfors
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi är en del av Ragn-Sellskoncernen och finns även i Norge, Danmark och Estland. Vi erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.