Miljöarbetare (snarare miljöhjälte) sökes till PreZero!

Miljöarbetare (snarare miljöhjälte) sökes till PreZero!

Klimatet och miljön är ett hot-topic just nu. Det är mycket diskussioner kring hur vi ska nå en hållbar framtid. Vill du vara den som faktiskt gör skillnad? Då läser du helt rätt annons!

Information om uppdraget:

Är du utbildad C eller CE-chaufför och vill arbeta på ett företag som erbjuder nyskapande och effektiva lösningar, som tar hand om och omvandlar avfall till resurser? Kanske är du öppen för olika typer av miljöarbeten, eller har du siktet inställt mot en specifik tjänst? PreZero i region norr erbjuder olika tjänster. Bland annat: Insamling av: kommunalavfall med sido-/baklastare, tömning av slambrunnar med hjälp av spol- och sugbil, farligt avfall styckegods samt arbete på anläggningen med hjullastare.

Oavsett vilken tjänst du är intresserad av kommer du att arbeta i ett team som med bred kompetens och härlig jargong. Eftersom personalen är en av PreZero´s viktigaste resurser och en förutsättning för att företaget ska fungera, är det viktigt för att du trivs och mår bra på jobbet. Som medarbetare på PreZero får du möjlighet att inspireras och känna en stolthet över att arbeta med viktiga frågor. Trygghet, engagemang och nytänkande är deras ledord.

Detta söker vi:

Vi ser att du har C behörighet och giltigt YKB. Är du ett proffs bakom ratten på en hjullastare eller grävmaskinen - SÖK! CE och ADR är självfallet meriterande. Som miljöarbetare på PreZero är du företagets ansikte utåt och du har därför en hög servicekänsla och förstår vikten av goda kundrelationer. Detta arbete passar dig som gillar att snacka med kunder och branschkollegor - då en stor del av arbetet kan komma att ske med men utanför lastbilen. Stor vikt läggs vid personligheten och vi ser därför att du är prestigelös, trivs att arbeta i team och inte är rädd för skit under naglarna. Om du dessutom har ett intresse för miljö och teknik får du en stjärna på kanten!

Vi söker dig som vill få in foten i miljöbranschen och hos PreZero. Du kommer primärt att hjälpa till under sommarperioden. PreZero är alltid mån om att bevara god kompetens. Efter väl utfört arbete finns chans till förlängning. Du kommer att utgå från anläggningen i Rättvik, Mora eller Idre/Särna. De generella arbetstiderna är under dagtid, måndag till fredag. Uppdragen startar i maj med gedigen introduktion och förväntas pågå till slutet av augusti. Under visstidsanställningen kommer du att bli anställd av StudentConsulting.

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Sökord: Lastbil, Slambil, Liftdumper, Lastväxlare, Miljöarbete

Sökord: Lastbil, Slambil, Liftdumper, Lastväxlare, Miljöarbete
Mer info
Område Rättvik
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 29 apr 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort- så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.