Hoppa till innehåll
Biltjänst Olle Gruvris AB i Rättvik behöver förstärka sin organisation. Gillar du bilar och att leverera service i toppklass på ett företag med en 70-årig historia samt att ha många trevliga kollegor, är du hjärtligt välkommen att söka den lediga tjänsten.

Vi söker en skicklig Bilmekaniker till vår anläggning. Vi söker dig som är socialt utåtriktad, flexibel och lösningsorienterad. Vi lägger hög vikt vid att du är serviceinriktad, har kunden i fokus samt är en lagspelare. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

I rollen som bilmekaniker hos oss kommer du att utföra reparations- och servicearbeten samt felsökning på i första hand Subaru, Isuzu och Toyota.

Kvalifikationerna för denna tjänst är att du ska ha fordonsteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är van att arbeta med både dator och telefon som redskap. Du bör behärska svenska flytande i tal och skrift men gärna även ha grundläggande kunskaper i engelska.

Tjänsten kräver körkort med minst B-behörighet.
Arbetet är på heltid, förlagd måndag-fredag.

Vi önskar att tillsätta tjänsten snarast möjligt och intervjuer kommer därför hållas löpande.
Mer info
Kontaktperson
Per Gruvris
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biltjänst Olle Gruvris AB grundat 1953, är ett familjeföretag i 3:e generationen. Vi servar, reparerar och säljer bilar samt bedriver bilbärgning i Assistancekåren. Vi är auktoriserade för Subaru, Isuzu och Toyota.

Liknande jobb