Fältsäljare Bygg Jönköping Smålänska Höglandet

Fältsäljare Bygg Jönköping Smålänska Höglandet

Vi söker en fältsäljare till vår Bygg division i
Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Tranås
Till vårt team på Höglandet söker vi nu en social, orädd och driven säljare med ansvar för våra Byggkunder. Du kommer aktivt bearbeta och utveckla både befintliga och nya kundrelationer samt definiera och utveckla kundernas behov.I denna roll ansvarar du för eget distrikt inom regionen och jobbar med företag inom Byggbranschen. Ditt jobb blir att långsiktigt utveckla och expandera ditt distrikt. Din vardag är mycket omväxlande och i rollen ingår allt ifrån praktiska produktdemonstrationer, se över kundernas behov och hitta lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial. I samarbete med din chef sätter du själv upp och verkställer en strategi och en långsiktig plan för att maximera försäljnings- och kundutvecklingen på ditt distrikt. Du ingår i ett mycket starkt team av andra erfarna och kompetenta säljare. Dina personliga egenskaper är viktiga och något vi kommer att ta stor hänsyn till. Det viktigaste för oss är att du har säljerfarenhet och ambitionen utvecklas inom försäljning.Om dig:
  • Driven, ansvarsfull med ett stort affärsintresse
  • Ser vikten av att vara en del i ett lag för att uppnå bästa resultat
  • Du älskar att bearbeta och utveckla kunder samt bygga långsiktiga relationer
  • Är resultatinriktad och tänker att mål är till för att nås
  • Du är professionell i din framtoning och står för företagets värderingar
  • Din datorvana är mycket god och du uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Du arbetar strukturerat och har en analytisk förmåga
  • Förstår värdet av god service och är duktig på att etablera nya relationer
Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är därför viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Som fältsäljare hos oss ska du vara kundfokuserad och engagerad samt vara lätt att samarbeta med och ha en positiv inställning.
Du har dokumenterad säljerfarenhet och förstår värdet av en hög närvaro ute på fältet.

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens och en god teknisk förståelse. Erfarenhet från Byggbranschen är meriterande. Presentationer ingår i ditt arbete så vana med Officepaketet ser vi som önskvärt. Då du kommer att köra bil i tjänsten är B-körkort ett krav.

Med Sveriges största säljkår ute på fältet ges du möjligheten att bli en framgångsrik medarbetare hos oss. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med goda utvecklingsmöjligheter, en arbetsplats bland duktiga kollegor och en marknadsmässig lön. Vi har även ett mycket bra introduktions- och utbildningsprogram för att ge dig optimala förutsättningar att lyckas väl i rollen. En del i utvecklingen är att genomgå utbildning i olika steg inom ramarna för Svenska Würth Akademien. Produkt- och säljutbildning ges kontinuerligt. Det är viktigt för oss att våra medarbetare får möjlighet att utvecklas.

Vår värdegrund bygger på inspiration, mod och passion och visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma. I tjänsten ingår förmånsbil, dator och mobiltelefon. Placeringsort är Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Tranås där du också bör bo.

Kontakt:
Jag heter Morgan Hemnes och är regionchef. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa mig på telefon 070-3743276

Välkommen med din ansökan. Vi gör intervjuer löpande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 5 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.