Planarktitekt

Planarktitekt

Att inneha en tjänst som planarkitekt, hos oss i Rättvik, innebär i första hand att tillsammans med kollega/kollegor ansvara för framtagande av nya detaljplaner samt ändringar av befintliga, äldre, planer. Vidare kommer du vara behjälplig i ärenden som rör exploatering, byggande och övriga mark- och fastighetsärenden som berörs av planfrågor. Denna tjänst är ny, vilket innebär att du kommer att ha stort inflytande på uppbyggnad och struktur för tjänsten.


Vem är du?


Vi söker dig som har relevant utbildning inom fysisk planering/samhällsplanering eller har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.


Vi ser gärna att du besitter kunskap inom CAD, Focus, GIS och Officepaketet. Erfarenhet av praktiskt arbete inom samhällsplanering eller kommunal verksamhet är meriterande. Arbetet innebär mycket kontakter inom den egna organisationen men även med allmänhet, föreningar, företag och myndigheter vilket innebär att du är serviceinriktad, samarbetsvillig och har lätt för att skapa goda kontakter. Som person är du noggrann, självständig och du uttrycker dig väl på svenska både i tal och i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om tjänsten:


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse. Körkort B är ett krav då resor i tjänsten förekommer. Vi går igenom ansökningarna och kallar till intervjuer löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.


I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se.


Välkommen med din ansökan!


För frågor om tjänsten, kontakta Anders Sydén på 0248-70153 alternativt anders.syden@rattvik.se
Mer info
Kontaktperson Anders Sydén
Telefon 0248-70153
Email Mejla Anders Sydén
Område Rättvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rattvik.se
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samhällsutvecklingsförvaltningen består av fem olika enheter och sysselsätter totalt cirka 45 medarbetare. Förvaltningen har en bred verksamhet som berör alla som på något sätt verkar i eller besöker Rättvik. Vårt samlade uppdrag innebär att göra det attraktivt för nuvarande och potentiella innevånare, besökare och företag att bo, leva och verka i vår kommun.
Vi söker nu en ny medarbetare som ska förstärka vår organisation inom Mark- och Planenheten och där främst ansvara för att kommunens hantering och handläggning av detaljplaner sköts och utvecklas på ett positivt sätt.