Markansvarig

Markansvarig

Att inneha tjänsten som markansvarig, hos oss i Rättvik, innebär i första hand att förvalta kommunens eget markinnehav genom att ansvara för kommunens samtliga arrendeavtal och övriga markupplåtelser. Du kommer även, via entreprenörer, sköta byggnadsunderhållet på de byggnader som kommunen äger. Vidare kommer du vara behjälplig i ärenden som rör exploatering och detaljplanering samt köp- och försäljning av mark. Denna tjänst är ny, vilket innebär att du kommer att ha stort inflytande på uppbyggnad och struktur för tjänsten.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning inom fastighetsjuridik/fastighetsrätt eller har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från lantmäteri, kunskap om Jordabalken/arrendelagen samt erfarenhet att upprätta avtal är meriterande. Arbetet innebär mycket kontakter inom den egna organisationen men även med allmänhet, föreningar, företag och myndigheter vilket innebär att du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda kontakter.

Som person är du en samarbetsvillig och drivande problemlösare som kan arbeta både självständigt och i team. Dessutom uttrycker du dig väl på svenska både i tal och i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse. Körkort B är ett krav då resor i tjänsten förekommer. Vi går igenom ansökningarna och kallar till intervjuer löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu!

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se.

Välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta Anders Sydén på 0248-70153 alternativt anders.syden@rattvik.se
Mer info
Kontaktperson Anders Sydén
Telefon 0248-70153
Email Mejla Anders Sydén
Område Rättvik
Yrkesroll Juridik, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rattvik.se
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samhällsutvecklingsförvaltningen består av fem olika enheter och sysselsätter totalt cirka 45 medarbetare. Förvaltningen har en bred verksamhet som berör alla som på något sätt verkar i eller besöker Rättvik. Vårt samlade uppdrag innebär att göra det attraktivt för nuvarande och potentiella innevånare, besökare och företag att bo, leva och verka i vår kommun. Vi söker nu en ny medarbetare som ska förstärka vår organisation inom Mark- och Planenheten och där främst ansvara för att kommunens egna markinnehav nyttjas, sköts och utvecklas på ett positivt sätt.