Enhetschef sökes till Hälso- och sjukvårdsenheten

Enhetschef sökes till Hälso- och sjukvårdsenheten

Är du
en engagerad och driven chef som brinner för att utveckla både verksamhet och medarbetare?
Har du ett ledarskap som kännetecknas av tydlighet, resultatfokus, omtanke samt god samarbetsförmåga? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Rättviks kommun söker nu en enhetschef till den kommunala hälso- och sjukvården som vill vara en del i vår utvecklingsresa. I vår strävan att vara en attraktiv arbetsgivare står ledarskapsfrågor högt på agendan och samtliga ledare inom kommunen ingår i en gemensam ledarskapsutveckling.

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

Som enhetschef har du ansvaret för hälso- och sjukvårdsenheten vilket omfattar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter på särskilt boende och i hemsjukvård. Detta ger dig stora möjligheter att påverka och arbeta i en viktig del av socialförvaltningen.

Som enhetschef har du personalansvar, arbetsmiljöansvar, ekonomiansvar samt utvecklingsansvar. Uppdraget innefattar att leda enheten så att den bedrivs kostnadseffektivt och i enlighet med gällande lagstiftning och politiskt fattade beslut. Du rapporterar direkt till verksamhetschef och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Våra förväntningar på dig är att du aktivt bidrar till Socialförvaltningens utveckling och samverkar såväl internt som externt.

Kvalifikationer:

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara väl insatt i den kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret samt tillämpande lagstiftning. Högskoleexamen är ett krav. Meriterande är chef och ledarskap inom kommunal hälso- och sjukvård.

För att lyckas som enhetschef krävs ett stort engagemang som ledare. Du är kreativ, gillar utmaningar och har ett strategiskt tänkande där du jobbar aktivt med att kommunicera såväl enhetens som förvaltningens mål.

B körkort

Om Rättviks kommun:

Rättvik- livskvalitet inpå knutarna! Här finns det mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapa en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen "Där tradition möter framtid" vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu fler medarbetare in i dessa spännande processer!

Sista ansökningsdag:
Välkommen med din intresseanmälan senast den 3 september 2018.

För information:
Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Julia Söderberg, 0768281235, alt. julia.soderberg@randstad.se eller kandidatansvarig Linnea Nyström 0729733822 linnea.nystrom@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Julia Söderberg
Telefon 0768281235
Område Rättvik
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 3 sept (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.