Elektronikingenjör sökes!

Elektronikingenjör sökes!

Är du en kommunikativ person med stort intresse för teknik och elektronik? Vill du utvecklas tillsammans med erfarna kollegor där projekten anpassas utifrån kundens behov? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som elektronikingenjör kommer du arbeta med utveckling av elektronik. Det kan till exempelvis handla om kretskortskonstruktion eller hårdvarunära programmering. Ingen dag är den andra lik och arbetet utförs främst i team. Till en början kommer du följa en senior kollega och på sikt får du även möjlighet att ansvara för egna projekt där man är med från start till slut.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör inom elektronik eller motsvarande utbildning där du har varit i kontakt med hårvarunära programmering
  • Svenska i tal och skrift
  • Kunskap i programmeringsspråket C
Meriterande:
  • Engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet eller projekt inom området
Vi ser gärna att du som söker är en öppen, trevlig och social person. Då du kommer arbeta i team och även har kundkontakt är det även viktigt att du är kommunikativ med god samarbetsförmåga.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Rättvik
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Bollnäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en specialist på att utveckla och producera kundanpassade lösningar inom elektronik och automation. Företaget ligger i Rättvik och de är totalt 5 anställda i dagsläget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.