Driven utesäljare till kund i Siljansregionen.

Driven utesäljare till kund i Siljansregionen.

Om företaget

Just nu söker vi för kunds räkning en driven utesäljare som brinner för ny teknik.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara vår kunds ansikte utåt, etablera nya affärer, bygga relationer och vårda redan befintliga kunder, du kommer i denna roll främst att jobba med företagskunder.
Ditt upptagningsområde kommer primärt att vara Södra Dalarna men då affären finns i stora delar av landet kan resor förekomma.

Din profil

För att passa i denna rollen tror vi att du är en social person med en stor bekantskapskrets, du får energi av möten med nya människor och ses överlag som en öppen om kommunikativ person.
Du agerar på ett sätt som bygger förtroende hos kunder och har lätt för att sätta dig in deras verksamhet tack vare din tekniska kompetens samt intresse för ny teknik och omvärlden.

Placeringsort enligt ök.
Du har B-körkort och behärskar säljstödsprogram och MS Office.

Ansökan

Detta är ett konsultuppdrag som, för rätt person, kommer att övergå till en fastanställning hos kunden.
Urval sker löpande och uppdraget kan bli tillsatt innan sistan ansökningsdag.
Mer info
Område Rättvik
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se