Hoppa till innehåll
Just nu söker söker vi två svetsare för uppdrag hos ZEPRO i Bispgården.  

Beskrivning/Kvalifikationer:
I din roll som Svetsare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära främst hand/manuell svetsning med MIG- och MAG, du arbeta med tillverkningen av detaljer till bakgavellyftarna. Arbetet består till största del av hand/manuell svetsning, men kan även innebära arbete i svetsrobot. Du kommer se till att maskinen kan utföra arbetet genom att hantera driftstopp och störningar.

Kvalifikationer:
Vi tror att du som söker har en gymnasial utbildning med inriktning industri eller liknande. Vidare ser vi gärna att du har några års erfarenhet inom svetsområdet, gärna från producerande industri. Meriterande om du har erfarenhet av robotsvetsning.

Som person ser vi att du är pålitlig, plikttrogen, driven och arbetsvillig. Du är kvalitetsmedveten och tar ansvar för det du producerar. Du tycker att det är viktigt att det är ordning och reda i produktionen och har bra koll på säkerhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och viktigt för oss är att vi hittar dig som är rätt person för jobbet.

Du ska behärskar svenska i tal och skrift. Du bör även ha körkort och bil då det är begränsade möjligheter till kommunala förbindelser vid skiftgång.

Krav
- Du skall ha kunskaper inom ritningsläsning
- Erfarenhet från MIG/MAG-svetsning, licenser är meriterande men inget krav
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande
- Truckkort 

Anställningsform:
Visstid, med möjlighet till förlängning

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dag/Kväll/2-skift/Fast lön
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare