Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Just nu söker söker vi en Laseroperatör till ZEPRO (Z-lyften) i Bispgården. 

 

Din roll hos oss
Som laseroperatör på  Z-lyften kommer du att vara delaktig i processkedjan vad gäller att ta fram fabrikens produkter. I arbetet ingår att programmera och köra lasermaskinen, även mätning och materialhantering är en del av arbetsuppgifterna. Truckkort är meriterade då det i arbetet ingår en hel del truckkörning.

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är tekniskt intresserad med goda datorkunskaper. Som person är du ansvarstagande, noggrann och mån om att göra ett bra arbete. Du är duktig på att förstå instruktioner och klarar av att hålla ett högt tempo. Vi ser gärna att du har en god fysik då en del av momenten är ganska fysiskt krävande så det är bra om du inte har något emot att behöva ta i lite på arbetet. Framförallt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Vi ser gärna att du har truckkort och tidigare industrierfarenhet är meriterande

 

Övrig information

Arbetstid och lön:
Dag/Kväll/2-skift/Fast lön
Anställningsform: Visstidsanställning, med möjlighet med anställning hos Zepro efter 6 månader.
Sysselsättningsgrad:
Heltid
Sista ansökningsdag: 2024-06-02

 

Om ZEPRO 

ZEPRO (Z-Lyften Produktion AB) tillverkar och säljer hydrauliska bakgavellyftar. Tillverkningen är kundorderstyrd och sker i egna lokaler i Bispgården och sysselsätter ca 140 personer. Affärerna är globala med kunder och kollegor i hela världen. ZEPRO är en del av Hiab, en ledande leverantör av lasthanteringsutrustning, intelligenta tjänster och digitalt uppkopplade lösningar.

Hiab är en ledande leverantör av smarta och hållbara lasthanteringslösningar. Vi är fast beslutna att varje dag leverera den bästa kundupplevelsen med engagerade medarbetare och partners. I Hiabs varumärkesportfölj ingår HIAB, EFFER och ARGOS lastbilskranar, MOFFETT och PRINCETON påhängstruckar, LOGLIFT skogskranar, JONSERED återvinningskranar, MULTILIFT lastväxlare, GALFAB vajerlyftar, och ZEPRO, DEL och WALTCO bakgavellyftar. Som en pionjär inom branschen fortsätter Hiab att göra lasthantering smartare, säkrare och mer hållbar för att skapa en bättre morgondag. Hiab är en del av Cargotec Corporation. www.hiab.com

 

När du blir en av oss

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos ZEPRO (Z-lyften). Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Elina Nyström på elina.nystrom@onepartnergroup.se eller Gustaf Wrangbäck på gustaf.wrangback@onepartnergroup.se.

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll.

För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Z-Lyften Produktion AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.