Hoppa till innehåll
Ansök nu
Just nu söker söker vi Laseroperatör till ZEPRO (Z-lyften) i Bispgården.  

Beskrivning/Kvalifikationer:
Som laseroperatör på  Z-lyften kommer du att vara delaktig i processkedjan vad gäller att ta fram fabrikens produkter. I arbetet ingår att programmera och köra lasermaskinen, även mätning och materialhantering är en del av arbetsuppgifterna. Truckkort är meriterade då det i arbetet ingår en hel del  truckkörning.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har truckkort och tidigare industrierfarenhet. Som person är du ansvarstagande, noggrann och mån om att göra ett bra arbete. Du är duktig på att förstå instruktioner och klarar av att hålla ett högt tempo. Vi ser gärna att du har en god fysik då en del av momenten är ganska fysiskt krävande så det är bra om du inte har något emot att behöva ta i lite på arbetet. Framförallt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Meriterande
- Truckkort 

Anställningsform:
Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas 
Anställningen är hos ZEPRO

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dag/Kväll/2-skift/Fast lön
 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare