Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
10 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu operatörer till hyveln under sommaren 2024 på SCA Wood Scandinavia i Stugun

 

Beskrivning

Som operatör på hyvleriet kommer du att arbeta med vidareförädling av sågade trävaror. Du ingår i ett mindre arbetsteam med möjlighet till rotation mellan olika arbetsmoment. Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av processövervakning, kvalitetskontroller inställningar av maskiner och emballering. Enklare underhållsarbeten förekommer. 

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och lättlärd. Du har lätt att arbeta i team, är en engagerad och mogen lagspelare. Du är tekniskt intresserad, kvalitetsmedveten och har god datorvana. Viktigt är att du är flexibel och har viljan att tillsammans med arbetskamraterna ständigt bli bättre och lära dig mer. Vi söker dig som har gymnasieutbildning och gärna erfarenhet från industriarbete, sågverksarbete eller liknande arbetsuppgifter.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

 

Om SCA Wood Scandinavia 

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. SCA Wood Scandinavia i Stugun är en av SCAs träförädlingsenheter och är beläget ca 5 mil utanför Östersund.

 

När du blir en av oss

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar på SCA Wood Scandinavia. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

Övrig information

Omfattning: Heltid, dagtid, skiftgång kan förekomma
Anställningsform: Visstid med möjlighet till förlängning. 
Lön: Enligt kollektivavtal.
Ansökan: Sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. 
Sista ansökningsdag: 2024-05-26

 

 

 

Nyfiken på att veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Britta Kereby på britta.kereby@onepartnergroup.se.

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll.

För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.