Innesäljare

Innesäljare

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. För mer information, besök www.sca.com. SCA Wood Scandinavia i Stugun är en av SCAs träförädlingsenheter och är beläget ca 5 mil utanför Östersund.

Vi söker nu en innesäljare till SCA Wood Scandinavia i Stugun för jobb under sommaren 2023 

Beskrivning:
I rollen som innesäljare kommer du att ha ett stort fokus på att arbeta utåtriktad mot företagets kunder och utgöra det professionella administrativa stödet i hela försäljningsprocessen. Du arbetar aktivt tillsammans med engagerade kollegor gentemot bolagets befintliga och nya kunder. Tjänsten är ett konsultuppdrag om pågår under sommarmånaderna, 12 juni till 18 augusti 2023. 

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att det finns tidigare erfarenhet inom med försäljning, kundbemötande eller administration. Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och noggrann med arbetsresultat visar på hög kvalitetsmedvetenhet. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har lätt att jobba i en digital miljö och har lätt för att ta till sig nya system och arbetssätt. Du har goda kunskaper i Microsofts verktyg främst Excel. Kunskaper i SAP är meriterande.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Lön enligt avtal

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag!

Mer info
Område Ragunda
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se