Hoppa till innehåll
Kjellbergs Plast logotyp

Inköps- och Kvalitetsansvarig

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Generellt om rollen
Rollen är en kombinerad roll där du får dela din tid mellan inköp- och kvalitetsrelaterade arbetsuppgifter. I den här rollen på Kjellbergs Plast är du en nyckelperson i vår organisation och del av vår ledningsgrupp. Rollen är bred och mångfasetterad.

Uppgifter och ansvarsområden
Ansvarar för både det strategiska och taktiska inköpsarbetet. Det innefattar således både förhandling av pris och villkor samt inköp av de flesta förekommande artiklar till vår plastproduktion och montering.

Ansvarar för produktkvalitén. Säkerställer att produkterna uppfyller kundkrav och företagets egna uppsatta mål för produktkvalitet och reklamationer. Detta arbete utförs både proaktivt och reaktivt tillsammans med berörd personal, produktägare och produktionschef.

Ansvarar för kundreklamationer. Svarar upp mot kunders reklamationsärenden samt ansvarar för att kvalitetsutredningar och rapporter görs i samband med kundreklamationer.

Ansvarar för miljöfrågor på vårt inköpta material. Både säkerställer och rapporterar till våra kunder att det råmaterial som vi köper följer de lagar och krav som våra kunder tillskriver oss att följa.

Ansvarar för vårt verksamhetssystem. Säkerställer att systemet möter de krav som FR2000 ställer på vår verksamhet. Du koordinerar våra insatser med avseende på både interna och externa revisioner under året.

Profil
För att trivas i rollen tror vi att du redan har en relevant eftergymnasial examen, eller motsvarande kunskap och kompetens från tillverkande industri, inköp eller konstruktion.

Du har kunskaper inom kvalitetssäkring och förbättringsarbete, gärna med erfarenhet av revisionserfarenhet.

Du besitter en förmåga att omsätta krav till aktiviteter och leda och fördela arbetet.

Du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, då många av våra kunder och leverantör är utländska.

Du innehar B-körkort, då resor förekommer i tjänsten.

Egenskaper
Vi söker en person med stor vilja och engagemang. Du är strukturerad, drivande, nyfiken och med en vilja att skapa relationer med leverantörer och kunder.

Vid rekrytering så är dina personliga egenskaper såsom; driv, initiativförmåga och vilja att lära och utvecklas det viktigaste och det som väger tyngst i vågskålen.

Tillträde till tjänsten
Vi kommer att göra löpande utvärderingar av de sökande.

Anställning sker efter överenskommelse.
Kjellbergs Plast logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi utvecklar, designar, producerar och agerar som underleverantörer för våra kunder. Vi är en av de främsta tillverkarna av manöverdon, främst för bilindustrin men även för andra industriella materialhanteringsapplikationer. Varje dag driver och inspirerar vi varandra och våra kunder att bli ännu bättre.