Skadereglerare Motor

Skadereglerare Motor

Att jobba som skadereglerare hos Trygg-Hansa

Som skadereglerare är din främsta uppgift att hjälpa våra kunder när dom råkat ut för en skada på sitt motorfordon. Du kommer att vara delaktig i hela kundresan, från att ta emot och registrera skador till att fatta beslut i skadeärendet. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor och praxis.

Du kommer arbeta både med privatpersoner och företagskunder samt hantera en stor variation av fordon. Förutom att hjälpa våra kunder kommer du vara i nära kontakt med våra samarbetspartners och leverantörer där du kommer skapa nya kontakter och arbeta lösningsorigenterat för att skapa framdrift i olika typer av ärenden.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Placeringsorten är Hammarstrand med tillträde enligt överenskommelse.

Den vi söker

Som skadereglerare hos oss ingår du i ett stort team där samarbete och ansvarstagande är av största vikt, där vi hela tiden arbetar tillsammans för att skapa en fantastisk kundupplevelse.

Tidigare erfarenheter av skadereglering eller liknande arbetsuppgifter är givetvis meriterande, men en annan bakgrund inom försäkring, serviceyrken eller liknande är även det meriterande.

Vi lägger dock störst fokus på dina personliga egenskaper, därför ser vi att det är viktigt du är en person som är målfokuserad och har en ambition att lyckas. Du har lätt att fatta beslut, är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt och att du har förmåga att möta kunder med stor förståelse för deras situation.

Hos oss ger vi våra kunder den bästa möjliga rådgivningen och ser till att kunden upplever en enkel och smidig process. Vi vill att du ger kunden ditt mest fantastiska bemötande, byggt på våra processer och på ditt personliga avtryck.

Din framgång bygger till stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga. Du gillar att lära dig nytt och eftersträvar ett skadereglerarjobb med möjligheter till omväxling och utveckling.

Utöver detta vill vi att du har mycket god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2022-11-30.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Daniel Svensson på 072 -45 40 309 eller via mail daniel.svensson@trygghansa.se.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga representanterForena
: OIle Danielsson 0696-76 12 58

Akademikerföreningen: Lena Darin 070- 168 28 44

Om oss

Trygg-Hansa har gjort skillnad i människors liv sedan 1828 och ingår i dag i Tryg Forsikring Skandinaviens största skadeförsäkringskoncern. Vi ger människor möjlighet att leva sina liv fullt ut och skapar trygga förutsättningar för företag att växa. Vi erbjuder mer än bara försäkringar. Den 1 april 2022 blev Trygg-Hansa och Moderna Försäkringar ett bolag under det gemensamma varumärket Trygg-Hansa där även Atlantica och Bilsport & MC ingår.

Vi har god kunskap om vad våra kunder råkar ut för och vad som skapar oro och osäkerhet. Den kunskapen använder vi för att förebygga skador i livets alla skeden. Ett exempel är vårt arbete för ungas psykiska hälsa. Som engagerad partner till Avicii Arena ökar vi medvetenheten om dessa frågor. Vi bidrar även till att Bris kan hålla öppet dygnet runt. Vattensäkerhet ligger också Trygg-Hansa varmt om hjärtat. Sedan 1959 finns vår ikoniska livboj vid över 80 000 vattennära platser över hela landet. Vi vill att så många barn som möjligt ska lära sig att simma och känna sig trygga vid vatten. Vi stöttar Svenska Livräddningssällskapet men även Babybojen och våra årliga vattensäkerhetskampanjer ingår i vårt arbete med vattensäkerhet. För oss är detta ett sätt att bidra till en tryggare framtid och ett hållbart samhälle.

Läs mer om Trygg-Hansa

Följ oss gärna på Facebook och Linkedin

Vill du veta mer om hur vår ansökningsprocess går till? Så här rekryterar vi.
Mer info
Område Ragunda
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (4 dagar kvar)