Tandhygienist till Folktandvården i Hammarstrand

Tandhygienist till Folktandvården i Hammarstrand

Till största del består tjänsten av traditionellt tandhygienistarbete med undersökningar och förebyggande vård i nära samarbete med behandlande tandläkare. Du arbetar i huvudsak med vuxenpatienter men också med ungdomar och barn.

Kvalifikationer
Leg. tandhygienist Egenskaper vi sätter stort värde på är att du är engagerad, kvalitetsmedveten, flexibel och har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i klinikens profil.

Vi månar om hälsan och du erbjuds en friskvårdspeng på 1500kr/år. I och med din anställning får du medlemskap i personalföreningen som erbjuder gemensamma aktiviteter och förmånliga rabatter. Välkommen med Din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Mikelsson
Telefon 070-239 62 91
Område Ragunda
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inspirerande tandhygienistjobb inkl. personlig utveckling* Trivs du med att jobba i team och få möjlighet till personlig utveckling? Vi är en mindre klinik som ger dig möjlighet att ha ett nära samarbete med övriga kollegor och att utveckla dig själv. Välkommen! Hos oss präglas vardagen av bra laganda, positiv stämning och vi strävar hela tiden efter att utvecklas. Här jobbar två tandläkare och tre tandsköterskor, vi har också ett nära samarbete med specialisterna på specialisttandvården i Östersund, till exempel genom patientkonsultationer med parodspecialist via videolänk. Vår klinik ligger i samma byggnad som hälsocentralen med fyra stora, nyrenoverade och ljusa behandlingsrum. Vårt journalsystem är T4. * Tack vare hög kompetens i teamet kan vi satsa på personlig utveckling för alla!