Tandhygienist till Folktandvården i Hammarstrand

Tandhygienist till Folktandvården i Hammarstrand

I befattningen ingår samtliga arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde. Du arbetar självständigt med egna patienter, både barn och vuxna, men deltar även i teamtandvård. Information på skolor, mödravårdscentral, barnavårdscentral och uppsökande verksamhet ingår.

Att arbeta i glesbygd innebär att hela tiden utvecklas som tandhygienist. Du möter olika patientgrupper och är utifrån behov beredd på att löpande utveckla din kompetens. Behöver du handledning kommer vi ordna detta på bästa sätt.

Kvalifikationer
Leg. tandhygienist
B-körkort
Arbetet kräver goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Erfarenhet av T4 är meriterande


Inkom med din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande, tillsättning kan ske innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Wasell
Telefon 0696-166 81
Område Ragunda
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en driftig och engagerad tandhygienist till vårt team på Folktandvården i Hammarstrand! Här arbetar i dagsläget 2 tandläkare med tandsköterskor.

Vår klinik har stora, fina och nyrenoverade rum och ligger i samma byggnad som hälsocentralen.

Vi erbjuder dig kompetensutveckling i samråd med enhetschef, glesbygdstillägg, friskvårdspeng, medlemskap i personalförening. Du erbjuds också att delta i olika nätverk och seminarier/utbildningar i Region Jämtland Härjedalens regi.