Distriktssköterska/sjuksköterska till Ragunda primärvårdsområde

Distriktssköterska/sjuksköterska till Ragunda primärvårdsområde

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård? Söker du kompetenta och trevliga arbetskamrater i ett spännande och utmanande arbete? Här är vi! Inom området finns hälsocentraler både i Stugun och i Hammarstrand. Vi arbetar tillsammans som ett team med fokus på att lösa problem på ett smidigt sätt. Här jobbar läkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har även barnmorska, socionomer samt fysioterapeuter. Med hjälp av E-hälsa ser vi stora utvecklingsmöjligheter i primärvården och då särskilt kanske i glesbygd Just nu arbetar vi inom primärvårdsområdet för att utveckla moderna IT lösningar som underlättar vårt arbete med patienter, där ingår bla mottagningsbesök med läkare på distans, men också ett digitalt egenvårdsstöd riktat främst mot våra kroniskt sjuka patienter. Vi arbetar också med att utveckla hemsjukvård utifrån ett personcentrerat arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Under vikariatets tid driva och utveckla Nära Vård för kommunens invånare. Att tillsammans med övriga på hälsocentralen men också i tätt samarbete med kommunens hemsjukvård upparbeta rutiner och samarbetsformer.I uppdraget ingår till exempel arbete med olika system såsom Trygg och säker hemma , SIP , LINK mfl. Arbetet sker utifrån personens behov antingen på mottagningen eller i personens hem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Du ska vara distriktssköterska eller leg.sjuksköterska med erfarenhet från arbete i kommunal hemsjukvård. Erfarenhet att arbeta i glesbygd ses också som meriterande. Du har ett genuint intresse för människor och arbetar utifrån ett personcentrerat arbetssätt. Vi förväntar oss att du är engagerad, flexibel och med god samarbetsförmåga för att kunna ge patienterna bästa möjliga vård, men också medverka till ett gott arbetsklimat. Du har initiativförmåga, ansvarskänsla och kan arbeta självständigt i ditt uppdrag samt vilja vara med att driva utveckling av verksamheten.

Övrigt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Märit Wiklund
Telefon 0696-68 25 35
Område Ragunda
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://regionjh.se
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (10 dagar kvar)