Skadereglerare till Motorskador

Skadereglerare till Motorskador

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3800 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

Tjänsten

Vi söker skadereglerare till Motorskador i Hammarstrand. Som skadereglerare på Moderna Försäkringar blir du en del av ett ambitiöst team som brinner för det dagliga kundmötet.

Du kommer att vara delaktig i hela kundprocessen, från att ta emot och registrera skador till att fatta beslut i skadeärendet. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor och praxis.

Din bakgrund

Har du en bakgrund inom försäkring, serviceyrken eller ett brinnande intresse för projekt och utveckling inom olika IT-tjänster är det en merit men inget krav.

Hos oss ger vi våra kunder den bästa möjliga rådgivningen och ser till att kunden upplever en enkel och smidig process. Vi vill att du ger kunden ditt mest fantastiska bemötande, byggt på våra processer och på ditt personliga avtryck.

Det är viktigt att du har lätt att fatta beslut, är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt och att du har förmåga att möta kunder med stor förståelse för deras situation.

Har du nyfikenhet för att vara med och driva förändringar och delta i projekt för det framtida digitala kundmötet ska du inte tveka att söka tjänsten.

Du är målfokuserad och ambitiös. Din framgång bygger till stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga. Du gillar att lära dig nytt och skulle vilja ha ett skadereglerarjobb med möjligheter till omväxling och utveckling.

Personliga egenskaper

Du som person är
  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus
  • positiv, social, lyhörd och smidig i umgänget med andra
  • en lagspelare som samtidigt arbetar självständigt
  • pragmatisk och lösningsorienterad
Övriga krav
  • du kan uttrycka dig pedagogiskt och väl i både tal och skrift
  • förmåga att arbeta under ett högt tempo vid högsäsong
  • du bör vara bekväm i samtal med skadedrabbade kunder
  • förmåga att arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne
  • du har en god datorvana
Intresserad?

Tjänsterna visstidsanställningar, på heltid, under ett år. Placeringsorten är Hammarstrand med tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer och tillsättande av tjänster kommer att ske löpande så vi ser gärna att ni ansöker så fort som möjligt, dock senast 28 februari.

Frågor om tjänsten besvaras av Daniel Svensson, Gruppchef Motor, på daniel.svensson@modernaforsakringar.se eller 072- 45 40 309.

För din och vår säkerhet tar vi inte emot ansökningar via mail, vänligen skicka din ansökan genom systemet via knappen "Ansök".

Facklig kontaktperson är Elias Bakk, telefon 070-730 68 54.
Mer info
Område Ragunda
Yrkesroll Fordon, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.modernaforsakringar.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se