Hoppa till innehåll

Traktor-city växer och expanderar, söker fälttekniker!

Vi är idag återförsäljare av CASE och Develon entreprenadmaskiner, Rottne skogsmaskiner och CNH lantbruksmaskiner. Utöver detta så har vi försäljning och service av Husqvarna Skog & Trädgård, Husqvarna e-bike samt Arctic Cat snöskotrar och ATV.

Med den starka utvecklingen vi har så behöver vi bli fler i våra verkstäder och undrar om just du vill bli en av oss i vårt härliga gäng?

Vi söker både fälttekniker och verkstadstekniker för jobb i någon av våra verkstäder, där även visst arbete kan komma att utföras i fält.

B-körkort och datorvana är ett krav samt att du ska kunna jobba självständigt och vara en problemlösare som ser möjligheten istället för problemet. Vi värdesätter naturligtvis erfarenhet från liknande arbete.

Ansökningarna sker löpande och kommer att tillsätta platsen/platserna så fort vi hittar rätt person för arbetet.

För ytterligare information om tjänsterna ta kontakt med Niclas Nilsson på 070-371 11 52 eller via mejl "niclas.nilsson@traktorcity.se"

Varmt välkommen!
Traktor-City i Norrland AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Niclas Nilsson
Telefon

Om arbetsgivaren

Vi är Traktorcity - Traktorcity Piteå är en anrik verksamhet inom maskinförsäljning och service och utgjorde grunden till ett större nationellt koncept som levt vidare i form av flera återförsäljare och verkstäder runt om i Sverige.
Under alla år som passerat med omfattande utveckling på maskinsidan och bland fordon i stort, har vi lyckats vara ett med tiden och erbjuda relevanta lösningar.

Det är en stor ära att få förtroende av både nya samt andra-, till och med tredje generationens kunder.
https://traktorcity.se/

Liknande Jobb