Kundrådgivare till Swedbank

Kundrådgivare till Swedbank

Har du en passion för service och försäljning, samtidigt som du vill överträffa kundens förväntningar? Är du dessutom initiativtagande och har en stark egen drivkraft? Då kan det vara dig vi söker när vi på Adecco nu söker Kundrådgivare till Swedbank i Piteå!

Om tjänsten
Som Kundrådgivare till privatkunder på Swedbanks kundcenteravdelning får du en varierande roll där service och försäljning är grunden i varje enskilt kundmöte. Rollen innebär i första hand att hjälpa och guida kunder med olika bankärenden som är kopplade till deras vardagsekonomi. Eftersom varje kundmöte är unikt kan dessa ärenden variera men det kan bland annat innebära att hjälpa kunder med kontoöverföringar, guidning i de digitala tjänsterna, bankkortsfrågor samt förmedling av mer komplexa frågor till kollegor med rätt kompetens.

Utöver guidning och service förväntas du även att jobba proaktivt i varje kundmöte genom att erbjuda och sälja bankens produkter och tjänster kopplat till kundens specifika behov.

Tjänsten ger dig goda möjligheter till utveckling, både personlig och professionell. Du får jobba på en stor arbetsplats i fina lokaler på Furunäset, tillsammans med många härliga kollegor i ett positivt arbetsklimat!

Tidigare erfarenhet av liknande tjänster är meriterande men inget krav eftersom du som nyanställd får gå en introduktionsutbildning i början av anställningen. Arbetstiderna kan komma att variera och är kopplat till verksamhetens öppettider som är 7:00-20.30.

Om dig
Vi söker dig som vill vara med och varje dag göra skillnad för kunderna genom ett proaktivt och affärsmässigt arbete. Du är en social, positiv, driven och utåtriktad person. Vidare har du en förmåga att snabbt kunna se och förstå kundens behov och hitta matchande lösningar. Du är bra på att kommunicera, kunna skapa ett förtroende i kundmötet och har dessutom ett intresse för ekonomi och digitala lösningar.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service- och försäljningsyrken, men ej ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om anställningen
Tjänsten som Kundrådgivare på Swedbank är ett konsultuppdrag på 6 månader med start 15 maj och med en tjänstgöringsgrad på 100%. Möjlighet till förlängning finns.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte med din ansökan! Bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare på Adecco:

Marie Sohlman 073-684 78 30 eller marie.sohlman@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.