Hoppa till innehåll
Svevia logotyp

Arbetsledare, Svevia Piteå

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledar inom drift och underhåll till vår etablering i Piteå. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg
  • med engagemang, samarbete och ansvar.
Ditt uppdrag som arbetsledare
Som arbetsledare hos oss kommer du i första hand att arbeta med vår drift- och underhållsverksamhet. Du blir motorn ute i verksamheten och sköter den dagliga arbetsledningen. Tyngdpunkten i arbetet ligger på planering, genomförande och uppföljning av tilldelade uppdrag. Under barmarkssäsongen kan du även få driva mindre mark- och anläggningsentreprenader inom driftområdet. Andra arbetsuppgifter är också att biträda platschefen med kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering. En förutsättning är att du har intresse, kunskaper och tycker det är roligt att dagligen arbeta med moderna IT hjälpmedel. I denna befattning ingår det beredskapstjänstgöring enligt fastställt schema.

Vem är du?
Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av drift- och underhåll av vägar och/eller mark- eller anläggningsarbeten. Arbetsledarvana och erfarenhet av vinterväghållning ser vi som extra meriterande och har du även en teknisk grundutbildning från gymnasium eller högskola är det ytterligare ett plus. För att vara aktuell för den här tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet. Vi söker dig som är trygg och förtroendeingivande i din arbetsledarroll och vill ha medarbetare som trivs. Du har också ett affärsmässigt arbetssätt med fokus på lönsamhet. Du uppskattar även ett varierat arbete med frihet under ansvar.

Varför Svevia?
Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 18 april. Urval görs löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Leo Möller, 010-458 16 28 eller HR-specialist Aron Jegers, 070-223 60 86.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Verksamhetsområde: Drift och underhåll
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 apr. 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare