Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Tungmekaniker till kund i Piteå

Ansök nu
Är du en driven mekaniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter en arbetsplats med glad och härlig gemenskap?

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en tungmekaniker som har erfarenhet av att arbeta med lastbilar och/eller bussar. Arbetstiderna är mån-fre 7-16.

Kunden är ett logistikföretag med verksamhet i Luleå och Piteå. Inriktningen är i huvudsak bränsletransporter, anläggning, distribution samt fjärrtransporter. De är medleverantörer åt BDX.

Detta söker vi:

Du har tidigare minst några års erfarenhet av liknande arbete. Du är serviceinriktad och ska kunna kommunicera och samarbeta även under stressiga situationer. Du är självgående, ansvarstagande och noggrann.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Veronica Nylund på mail: veronica.nylund@studentconsulting.com. Vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person, ansök redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare