Hoppa till innehåll

Strategisk och driven KAM till Wibax

Wibax är en hållbar kemikalieleverantör som tar hänsyn till både dig och miljön. Vi arbetar kundorienterat med marknadens effektivaste logistiksystem för leverans av flytande kemiska produkter, biooljor och salter. Wibax huvudkontor och produktion är i Piteå men vi har även terminaler och kontor strategiskt placerade runt om i Sverige, Finland, Estland och Norge. För närvarande arbetar ca 290 anställda i koncernen. Wibax omsatte drygt 2 900 miljoner kronor år 2022.

Vi arbetar för en hållbar utveckling, ett optimalt resursutnyttjande och de miljömässigt bästa alternativen. Smart teknologisk kunskap i kombination med effektiv logistik uppfyller dessa syften och resulterar dessutom i god totalekonomi. Detta är för oss God Kemi.

I rollen som Key Account Manager på Wibax Chemicals kommer du att arbeta strategiskt med försäljning likväl som du skapar dig flera kontaktytor för att utveckla och bredda kunderna. Lika viktigt är det att bygga relationer internt för att driva försäljningen genom anbud. Din vardag handlar om att förstå de olika delarna i verksamheten och se behoven hos kunderna. Du trivs med det fysiska mötet och att arbeta självständigt.

För att lyckas hos oss krävs det att du är självständig, hungrig och vill växa med bolaget!

Du kommer att jobba till stor del med kunder inom papper- och massaindustrin. Du ingår i ett kompetent team inom affärsområdet Chemicals, där ledningen sitter i Piteå och försäljningskollegorna är geografiskt utspridda. Vi ser gärna att du kan utgå från huvudkontoret i Piteå.

VI ERBJUDER:
  • Möjligheten att bli en del av ett familjeägt framgångsbolag där goda möjligheter till utveckling finns.
  • Ett företag som har ett starkt socialt engagemang och som jobbar för hållbarhet och att välja de miljömässigt bästa alternativen
  • En familjär kultur med stor framtidstro och snabba beslutsvägar
VI SÖKER DIG SOM:
* En varierande och utvecklande roll där man får jobba relationsbyggande och affärsutvecklande med stora företag och en

spännande affär
  • Har säljerfarenhet från större industri, gärna pappersmassaindustrin, eller framför allt förståelse för industri
  • Har jobbat i en KAM roll eller liknande tex. Inköp
  • Van vid att arbeta med avtal och förhandlingar i komplexa affärer
  • Erfarenhet från kemikalier är starkt meriterande
  • Har en examen från Högskola/Universitet som ingenjör eller motsvarande erfarenhet är meriterande
  • God engelska i tal och skrift är ett krav
Vidare ser vi att du är en person som älskar att bygga relationer, är analytisk och självgående. Du triggas av att utveckla affärer och är van vid längre och komplexa affärer, och du gillar när saker går framåt och att varje dag inte är den andra sig lik.

Wibax är stolta över att för andra året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies som delas ut av Deloitte. Tidigare har Wibax även blivit utnämnda till Årets Företagare i Norrbotten och kom på en andraplats som Årets Företagare i Sverige 2022.

Detta är ett av flera fina kvitton på att Wibax är ett företag att räkna med och en arbetsplats att trivas på. Med ett starkt arbetsgivarvarumärke och en kundnöjdhet på över 98% så är chansen stor att du som vår nästa medarbetare ska trivas hos oss på Wibax. Vill du skapa god kemi med oss?

Ansök redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Vill du läsa mer om Wibax: www.wibax.com

Sökord: Säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”, Wibax, chemicals, industri, ingenjör, försäljningsingenjör
SalesOnly Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Västerås
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga