Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Fast jobb som markarbetare till Hellströms Maskin & Transport!

Ansök nu
Inledning

Är du ute efter att praktiskt arbete ute i friska luften? Det väletablerade företaget Hellströms Maskin & Transport AB söker nu en markarbetare som vill bli en del av deras verksamhet! Har du tidigare erfarenhet inom mark och anläggning? Ta din chans till fast anställning hos Hellströms! Skicka in din ansökan redan idag, rekryteringsprocessen kommer vara kort!

Information om tjänsten

Hellströms är ett familjeföretag inom bygg- och anläggning som utför nyproduktion, ombyggnation av skolor, bostäder, näringsfastigheter och industrilokaler. Bolaget fortsätter att växa och söker nu efter ett tillskott! Här blir du del av ett trivsamt gäng i ett företag som värdesätter sina medarbetare.

Som markarbetare kommer du att utgå från Piteå och arbetar främst mot projekt nära hemorten men vissa resor kan förekomma i tjänsten. Vid anställning kommer du givetvis att få en introduktion för att komma in i rollen och företaget på bästa sätt!

Professionals Nord söker för Hellströms Maskin & Transports räkning denna tjänst. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Hellströms Maskin & Transport under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se.

Du erbjuds
  • Fast anställning under hela året
  • Omväxlande arbetsuppgifter
  • Trevlig arbetsgrupp med en bra gemenskap
Arbetsuppgifter

Som markarbetare hos Hellströms Maskin & Transport har du en fri och varierande vardag där du arbetar mot spännande projekt inom mark och anläggning. Exempel på projekt kan vara markarbeten vid grundläggning av husbyggnationer, VA-arbeten, plattsättning samt justering av grönytor.

Arbetet sker utomhus där du som markarbetare är ute i alla olika väder. Du arbetar efter bekväma arbetstider, dagtid mån-fre.

Vi söker dig som

För denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet av mark och anläggning med VA-kompetens. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du kommer att vara ansiktet utåt mot kunder, vi ser därför att du är förtroendeingivande som personen. Du bör också vara samarbetsvillig och ansvarstagande.

Krav för tjänsten är B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lisa Bäckström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Lisa Bäckström
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare