Hoppa till innehåll
Orkla Wound Care logotyp

Regional Sales Manager

Ansök nu

Regional Sales Manager Norrland

Orkla Wound Care AB har en lång historia och erfarenhet från konsumentdriven innovation och har utvecklat en stark portfölj med marknadsledande varumärken. Bolaget ingår i Orkla koncernen med 21 000 anställda, en omsättning på 50 Miljarder NOK och med verksamhet i 28 länder.

Vi söker nu en person till rollen som Regional Sales Manager Norrland för att ansvara för utvecklingen av B2B-försäljningen av Cederroth Första Hjälpen, marknadsledande första hjälpen koncept för arbetsplatser samt att fungera som Key Account Manager för utvalda kunder.

Vi erbjuder
Du kommer till ett marknadsledande företag med starka varumärken, där du med stor tilltro får driva ditt distrikt. Vår kultur präglas av vinnare, högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Modig, trovärdig och inspirerande är våra värdeord och hjälper oss att skapa en öppen, energifylld och professionell stämning. Vi värdesätter våra medarbetare och vår kultur är central i vårt dagliga arbete. Här får du möjlighet att utvecklas tillsammans med ett drivet team och ett starkt koncept i ett framgångsrikt företag.

Om tjänsten
I rollen som Regional Sales Manager till affärsområde Cederroth Första Hjälpen kommer du bearbeta distrikt övre Norrland, som innefattar bland annat Kiruna, Luleå, Umeå och som längst ned till Sundsvall beroende på boendeort. Att arbeta som Regional Sales Manager hos oss innebär stor frihet, eget ansvar samt omväxling, men också utmaningar där du har möjlighet till personlig utveckling och att starkt bidra till och påverka vår verksamhet. Du kommer delta på konferenser, utbildningar och andra aktiviteter som Orkla Wound Care är engagerade i.

Är du driven, motiverad, gillar utveckling och nya utmaningar kan du vara vår nästa stjärna.

Arbetsuppgifter
Som Regional Sales Manager för Cederroth Första Hjälpen ansvarar du för bearbetning och utveckling av försäljning mot grossister och återförsäljare som du besöker, utvecklar och utbildar. Utöver detta kommer du ha ett antal egna kunder där du på central nivå ansvarar för utveckling och förhandling. I vissa fall kommer rollen innebära sambesök med återförsäljare hos slutkund, där du har rollen som produktspecialist, utbildare och riskbedömare utefter arbetsmiljöverkets föreskrifter.

I ditt ansvar ingår bland annat att:

 • Utveckla försäljningen av Cederroth Första Hjälpen inom din region
 • Bedriva merförsäljning till befintliga kunder samt informera om produktnyheter
 • Utbilda återförsäljare och slutkunder samt utveckla vår exponering i butiksledet
 • Planera och följa upp försäljning, kampanjer och aktiviteter av egna kunder
 • Medverka vid mässor, produktdemonstrationer och event
 • Agera PPE-expert inom Första Hjälpen och arbeta nära hela Orkla Wound Care B2B-team, även på nordisk nivå

I rollen rapporterar du till Manager Field Sales/KAM Nordic på Orkla Wound Care. Du är bosatt inom distriktet, utgår hemifrån och arbetar mestadels ute på fältet.

Din profil
Vi söker dig som:

 • Har en gedigen erfarenhet av B2B-försäljning ute på fältet och gärna eget kundansvar
 • Är engagerad, strukturerad, lyhörd och har rätt inställning
 • Är förtroendeingivande och duktig på att bygga relationer
 • Känner dig trygg i att presentera och utbilda dina kunder
 • Gärna har en eftergymnasial utbildning inom försäljning
 • God vana av Officepaketet
 • B-körkort

Meriterande om du har arbetat med produktförsäljning mot tillverkande industri alternativt i distributörsledet. Vi ser också att du matchar våra värdeord Modig, Trovärdig och Inspirerande.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Du når Jenny på 013-991 53 80.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Affärsenheten Orkla Wound Care (OWC), en del av Portfolio Company Health, utvecklar och distribuerar konsumentprodukter inom sårvård och första hjälpen för arbetsplatser och industrikunder. De viktigaste varumärkena inkluderar Salvequick, Salvelox, Norgesplaster och Dr San inom B2C, och Cederroth First Aid samt Snögg inom B2B. Orkla Wound Care har en lång historia och erfarenhet av konsumentdriven innovation och har utvecklat en stark portfölj av varumärken med marknadsledande positioner i nyckelgeografier som Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien och Ungern, och starka marknadspositioner i Polen, Tyskland (endast B2B) och Italien.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare