Hoppa till innehåll
Norrschakt och Mark AB logotyp

Grävmaskinförare till Norrschakt och Mark AB!

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du förarbevis för grävmaskin? Söker du en varierande roll och långsiktig tjänst där du får arbeta mot stora projekt och samarbetspartners? Då är det här möjligheten för dig! Just nu söker vi grävmaskinförare till Norrschakt och Mark!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Norrschakt och Mark en grävmaskinförare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Norrschakt och Mark.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se eller 072-913 61 48.

Du kommer arbeta i varierade projekt runt om Norr- och Västerbotten och främst köra grävmaskin. Arbetstiden är förlagd måndag till torsdag och bor du inte på projektorten reser du dit inför veckostart.

Vi söker dig som
har förarbevis för och tidigare arbetat med att köra grävmaskin. Du har B-körkort och talar och skriver flytande svenska.

Vidare kommer dina personliga egenskaper spela stor roll. Vi ser att du är en person som har lätt att anpassa dig efter nya miljöer, har en god samarbetsförmåga samt kommunicerar med andra på ett lyhört sätt. Vidare har du ett stort intresse för att lära dig nytt, är nyfiken och tar gärna för dig.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Flexibelt Västerbotten/Norrbotten
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lisa Bäckström, 072-913 61 48

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta lisa.backstrom@pn.se.

#grävmaskin #maskinförare #anläggning #entreprenad
Norrschakt och Mark AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren