Hoppa till innehåll

Lernia söker lagerspecialist

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med inkommande och utgående varor och ansvara för att du och dina kollegor följer fastställda rutiner och riktlinjer för att ta emot, hantera, lagra, registrera och skicka varor på lagret. I arbetsuppgifterna ingår det att säkerställa att olika lagerverksamheter inklusive packning och lagring, påfyllning, plockning, lastning och utskick utförs på ett säkert, snabbt och effektivt sätt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, tycker om nya utmaningar och har ett tekniskt intresse. Som person är du noggrann och motiveras av att genomföra arbetet med hög kvalité.

Krav
  • B-körkort och tillgång till bil.
  • Truckkort A och B.
Om anställningen
  • Placeringsort: Piteå
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Arbetstid: Skiftgång, (4-skift)
  • Tillträde: 2023-10-02
  • Anställningsform: Detta uppdrag är en visstidsanställning via oss på Lernia Bemanning & Rekrytering och uppdragets är mellan 2023-10-02 till 2024-03-31. Det kan finnas möjlighet att påbörja ett annat uppdrag som tar vid efteråt enligt överenskommelse.
Ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons.

Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta konsultchef Sara Jonsson sara.jonsson2@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Område

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning & Rekrytering söker en lagerspecialist för ett bemanningsuppdrag hos vår kund. Du blir anställd via Lernia och arbetar som konsult hos kund. Kunden är ett stort företag i Piteå som verkar i en spännande bransch.

Uppdraget är mellan 2023-10-02 till 2024-03-31.

Är du vår nya medarbetare? Skicka in din ansökan redan idag!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Gällivare
Transport & Logistik
Företagslogga
Luleå
Transport & Logistik
Företagslogga
Kiruna
Transport & Logistik
Företagslogga