Hoppa till innehåll
Du har en utbildninginom VVS och kompetens och erfarenhet inom kylteknik. Viktiga egenskaper för rollen är att du är social, engagerad och bra på att samarbeta. Vidare är du strukturerad, drivande och har god förmåga att planera och kommunicera.

Om tjänsten och vad vi letar efter
Vi söker dig som är kunnig och erfaren kyltekniker/kylmontör till vårt gäng. Arbetet innebär mycket kundkontakt vilket gör att du måste vara en utåtriktad person, glad och positiv samt ha ett stort ansvarstagande. I dina arbetsuppgifter ingår nymontage, service, igångkörningar, ombyggnader och underhåll av alla typer av kyl & frysanläggningar, värmepumpar och klimatanläggningar.

Vidare bör du ha en utpräglad känsla för kundservice samt vara kvalitetsmedveten.

B-körkort krävs för tjänsten.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in ditt CV redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Olof Augustsson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Kylmontören
Kylmontören har en bred verksamhet och spetskunskap inom kyl- och värmeanläggningsområdet. Vi är verksamma inom Norr- och Västerbotten och bedriver till största delen kylentreprenad samt service och underhåll av kylaggregat, värmepumpar och mobila kylanläggningar (fordon).
Kylmontören ingår i Företagsgruppen tillsammans med Elteknik i Piteå AB och Piteå Svets & Maskin. Bolagen är sina egna bolag, men vi samverkar mer än gärna med varandra.

Liknande jobb