Semestervikarie till Hydroscand, Piteå

Semestervikarie till Hydroscand, Piteå

Går du ut skolan nu till sommaren och söker nya utmaningar att sysselsätta dig med? Eller studerar du och har ett långt sommarlov utan planer? Då kan det vara dig vi söker, som vår nya semestervikarie i Piteå.

Vi söker nu en medarbetare till Piteå som kan vikariera i butiken under sommaren, tidsperioden v.24 - v.33. Du måste ha fyllt 18 år. Vi tror att dina vänner skulle beskriva dig som en social och noggrann person, som alltid ger det där lilla extra.

Hydroscands huvudinriktning är slangar och ledningskomponenter för hydraulik och industri-installationer, men vi löser det mesta inom närliggande områden. Dina arbetsuppgifter blir främst att hjälpa till på lagret samt arbete med plock av ordrar, inventering, inkommande och avgående gods mm.

B-körkort är meriterande.

Är du intresserad?

För mer information kontakta Urban Bergh (platschef) på 0911-211304.

Sista ansökningsdag är den 1 maj 2023 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.