Hoppa till innehåll
Hellströms Maskin & Transport AB logotyp

Kranbilsförare till Hellströms Maskin och Transport AB!

Ansök nu
Inledning

Söker du efter ett fritt och omväxlande arbete där du själv får styra din vardag? Det väletablerade företaget Hellströms Maskin & Transport AB söker nu en kranbilsförare med kranbilskort och CE-körkort som vill bli en del av deras verksamhet! Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Hellströms Maskin & Transport löser med sin moderna maskinpark det mesta inom maskinentreprenader och transporter. Maskinparken är dimensionerad för allt mellan lätta och snabba transporter till mycket tunga uppdrag. De har ett 30-tal fordon till förfogande, däribland kranbilar i olika storlekar för små och stora uppdrag samt teleskoplastare med lyfthöjd upp till 26 meter.

Bolaget fortsätter att växa och söker nu efter förstärkning! Här blir du del av ett trivsamt gäng i ett företag som värdesätter sina medarbetare. Som kranbilsförare kommer du att utgå från Piteå och arbetar främst mot projekt nära hemorten men vissa resor kan förekomma i tjänsten.

Professionals Nord söker för Hellströms Maskin & Transports räkning denna tjänst. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Hellströms Maskin & Transport under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till lisa.backstrom@pn.se.

Du erbjuds
  • Möjlighet att styra över dina dagar
  • Omväxlande uppdrag
  • Trevlig arbetsplats med en bra gemenskap
Arbetsuppgifter

Som kranbilsförare hos Hellströms Maskin & Transport har du en fri och varierande vardag där du arbetar med olika uppdrag. Det kan vara allt från montering på deras olika byggen, en etablering personalbodar eller ett mindre lyft av en friggeboda.

Vi söker dig som
Har tidigare erfarenhet av att köra kranbil. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du självgående och kommunikativ med en känsla för god service. Ett naturligt och sunt säkerhetstänk behövs för att lyckas i rollen.

Krav
  • YKB-behörighet
  • CE-körkort
  • Behörighet lastbilskran 85 tm
  • Flytande svenska
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lisa Bäckström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Lisa Bäckström
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare