Hoppa till innehåll
Enerco Group AB logotyp

Saneringstekniker med C körkort till Piteå

Ansök nu
Har du god fysik, gillar omväxling i arbetet och har känsla för service? Då kan den här tjänsten vara intressant för dig. Vi söker en saneringstekniker med C-körkort som vill ha en varierande och utmanande arbetsdag.Som saneringstekniker och chaufför ingår du i ett team som sanerar hos våra industrikunder. Ni gör deras lokaler, maskiner och miljöer fungerande och tillgängliga för underhåll och produktion. Du är den som levererar utrustning till fältet och du får lära känna de ledande industrierna i regionen. Det är allt från energiverk, pappersbruk, sågverk, stålproduktion, byggproduktion och andra tillverkande industrier.

Arbetsuppgifter

Du gör alla sorters jobb inom industrirengöring med torrsugare och kombispolare ADR. Annat arbete inom industrirengöring kan bli aktuellt samt arbete på hög höjd och i slutna utrymmen. Arbetstider kan vara varierande och du som person behöver vara flexibel och ibland kunna jobba på obekväma tider.
Arbetet utförs i huvudsakligen måndag - fredag kl. 07.00 - 16.00. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt.

Vem söker vi

Vi söker dig som uppskattar att jobba med ett bra tempo och med fysiskt krävande arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och tar ansvar för att alltid sätta säkerheten först för dig och dina jobbarkompisar. Ni hjälper varandra. Din inställning är att vilja göra skillnad för våra kunder i nära samarbete och i dialog.

KvalifikationerKrav: Körkort behörighet C, YKB, Förarkort, meriterande om du har ADR-tank. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från industrirengöring.

Vårt erbjudande

Förutom att vi är ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning så erbjuder vi ett skiftande arbete med stor variation i både arbetsuppgifter och arbetsställen. Vi är ett växande företag med ambitionen att vara våra kunders förstahandsval samt branschens bästa arbetsgivare.

Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson
Christer Nordlund
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Enerco Group AB
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 900 medarbetare inom verksamhetsområdena: industriell utveckling, mekaniskt underhåll, verkstäder, industrirengöring och industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare