Hoppa till innehåll
Eltel Networks logotyp

Har du ett tekniskt intresse? Bli masttekniker!

Ansök nu
Är du en lagspelare som drivs av att arbeta i team och söker ditt nästa steg i karriären? Tycker du det låter spännande med tekniska utmaningar och en tjänst där du befinner dig på resande fot? Då är det här möjligheten för dig! Vi söker just nu juniora masttekniker till Eltel Networks - en spännande och varierande roll där du arbetar med tekniska arbeten i master och tak. Här blir du en självklar del av ett bolag med stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga förmåner. Har du inga problem med höga höjder och tycker detta låter spännande? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande.

Information om tjänsten
Eltel Networks är en ledande leverantör av fälttjänster för el- och kommunikationsnät - infranät. Med lång erfarenhet inom området och närvaro i både Sverige och Europa är Eltel en väletablerad arbetsgivare som erbjuder stora möjligheter att växa och utvecklas - men allra viktigast för trivseln hos företaget är såklart människorna.

Professionals Nord söker i samarbete med Eltel Networks juniora masttekniker. För att få ett smidigt steg in i rollen får du givetvis en gedigen introduktion där du utbildas till masttekniker.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eltel Networks.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Du erbjuds
 • En flexibel arbetsplats där frihet under ansvar beskriver arbetsmiljön
 • Arbeta i ett bolag med stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga förmåner
 • En trygg arbetsplats som satsar på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla sina medarbetare
Arbetsuppgifter
I rollen som masttekniker arbetar du med tekniska arbeten på tak eller mast och ansvarar för att arbetet genomförs i enlighet med gällande säkerhetsbestämmelser samt fastställd kravställning från kund. Du kommer att ingå i ett team om 2-3 personer där du som junior tekniker kommer att arbeta nära en senior kollega. Du kommer att erbjudas utbildning inom mast och arbete på tak för att kunna axla rollen på bästa möjliga sätt.

Du kommer bland annat att arbeta med:
 • Att montera ned befintlig utrustning i mast, tak och byggnader
 • Att montera ny utrustning och koppla in fiberkabel
 • Att driftsätta tekniken på marken (exempelvis i teknikskåp)
 • Att byta ut antenner, RRU:er, kopplingsboxar, fiber, DC kablage, antennfästen, kabelstegar, batterier, likriktare och basbandsenheter. Det förekommer även installation, driftsättning och felavhjälpning på annan radioteknisk utrustning
Vi söker dig som:
 • Har en slutförd gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
 • Är tekniskt kunnig och har erfarenhet av tekniskt arbete, helst inom fiber
 • Uppskattar arbete på hög höjd och har en god fysik då du behöver kunna klättra med tung utrustning
 • Har god systemvana
 • Har goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
 • Har en godkänd bakgrundskontroll
För att trivas i rollen som masttekniker tror vi även att dina personliga egenskaper är avgörande. Vi ser att du är en ansvarstagande och engagerad person med en hög arbetsmoral där du arbetar strukturerat och noggrant. Du är en sann lagspelare med god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta mot gemensamma mål. Det är av stor vikt att du är nyfiken på att lära dig för att på sikt kunna arbeta mer självständigt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Flexibel stationeringsort, Norrbotten
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Hanna Degerhäll
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare