Sommarvikariat till Bussgods Piteå, Älvsbyn, Pajala & Kiruna

Sommarvikariat till Bussgods Piteå, Älvsbyn, Pajala & Kiruna

Brinner du för Norrlands inland och vill bidra till en väl fungerande glesbygd?
Vill du ha en nyckelposition där du själv planerar dina dagar och ansvarar för Bussgods logistikflöde på din ort.

Som sommarvikarie har du en bred och ansvarskrävande roll på företaget. I ditt arbete har du helhetsansvaret för att terminalen fungerar så bra som möjligt. Tempot kommer att variera och du ser själv till att planera ditt arbete så att in- och utleveranser faller på plats och deadlines hålls. Det är därför viktigt att du är ansvarstagande, lyhörd och har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du arbetar självständigt och sköter kundmottagningen där bl.a. invägning av paket, biljettförsäljning och kassahantering ingår, samtidigt som du tillsammans med chaufförerna ansvarar för att lastning och lossning av försändelser och paket blir utförda så punktligt som möjligt. I rollen ingår att även själv köra ut vissa paket och gods till kunder och privatpersoner i närområdet. Eftersom det ingår daglig kundkontakt i rollen är det viktigt att du är social och utåtriktad.

Öppettiderna på terminalen är dagtid måndag till fredag med stängt för utkörning och lunch.

Kvalifikationer:

För rollen krävs att du har giltigt B-körkort (Piteå BC-körkort), meriterande om du har truckkort och ADR1:3.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det viktigaste är inte vad du har gjort innan utan vi ser hellre att vi hittar rätt person som vi vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du som söker är flexibel, driftig, serviceinriktad och ansvarstagande. God datavana och erfarenhet av administrativt arbete krävs då du dagligen jobbar i både data och kassa system.

Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket då många kontakter sker över telefon och det är viktigt att all dokumentation är korrekt och tydlig. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.
Mer info
Kontaktperson Stefan Ylivainio
Telefon 0101989200
Email Mejla Stefan Ylivainio
Område Piteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 27 apr 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Bussgods i Norr
Bussgods är ett rikstäckande transportsystem som transporterar åt både företag och privatpersoner. Till största del sker detta i befintlig busstrafik med bussar som kör efter tidtabell. Detta gör Bussgods till ett av de miljövänligaste transportalternativen, då man kör både passagerare och paket på samma gång.
Bussgods samarbetar också med Finska , Matkahoulto, vilket gör att man kan skicka gods mellan både Sverige och Finland. Bussgods i Norr AB är ägt av
Länstrafiken i Västerbotten AB, Länstrafiken i Norrbotten och samverkar med
Länstrafikbolagen i många frågor.