Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Däckmontör till Bilbolaget

Ansök nu

Om tjänsten
Som Däckmontör ingår du i teamet på däckverkstaden där arbetet består av att skifta hjul av personbilar mot arbetsorder. Du arbetar med att balansera och tvätta hjul samt hantera lagerläggning av dessa. Arbetet är fysiskt krävande och ställer höga krav på att leverera god service till medarbetare och kunder.

Tjänsten som däckmontör kommer pågå i ungefär en månad med start i mitten på oktober. Du kommer att arbeta heltid måndag till fredag, dagtid.

Om dig
Vi söker främst dig som har vana av branschen, gärna med erfarenhet av däckskifte. Motsvarande praktiska arbeten så som bygg, verkstad eller närliggande är meriterande.

Som person tar du ansvar för ditt arbete och trivs att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har lätt för att samarbeta med kollegorna i däckverkstaden och har ett professionellt kundbemötande.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som däckmontör är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänta inte med din ansökan! Bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare på Adecco:
Marie Sohlman 073-684 78 30 eller marie.sohlman@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare