Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kvalitetsingenjör till Piteå!

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker till vår kunds räkning en driven och erfaren Supplier Quality Engineer (SQE) till vårt team för att stärka vår produktionskvalitet och säkerställa leverantörskvalitet. Detta är en unik möjlighet för dig som vill ha en avgörande roll i vår organisation och som brinner för kvalitetsarbete.Om tjänsten

Som Supplier Quality Engineer kommer du att ansvara för leverantörskvalitet och arbeta nära våra leverantörer för att säkerställa att kvalitetsstandarder uppfylls. Du kommer att utföra leverantörsrevisioner och följa upp med kontinuerliga kvalitetskontroller. En viktig del av rollen är att besöka leverantörer, främst i Europa för att bilda dig en uppfattning om deras processer och säkerställa att de möter våra krav.
Du kommer att arbeta förebyggande med kvalitetsförbättringar och ge återkoppling till leverantörerna. I din roll samverkar du med leverantörer för att kvalificera nya material och säkerställa att de satta kraven uppfylls. Din erfarenhet och dina kunskaper kommer att bidra till att förbättra interna processer och leverantörsrelationer.

Rollen innebär regelbundet resande, cirka en gång i månaden, för att besöka leverantörer och bygga förtroende.

Du erbjuds

  • Möjlighet att resa och arbeta internationellt.
  • En nyckelroll i att forma och förbättra vår leverantörskvalitet.
  • En spännande och dynamisk arbetsmiljö med möjlighet till professionell utveckling.


Kvalifikationer
  • Ingenjörsutbildning, gärna civilingenjör.
  • Erfarenhet av arbete med leverantörskvalitet.
  • Erfarenhet av att arbeta med leverantörer, gärna med internationell erfarenhet.
  • Förmåga att analysera och mäta kvalitet samt föra statistik.

Det ses som meriterande om du har Erfarenhet av att arbeta med aluminiumgjutgods och flänsar är meriterande.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående och proaktiv med en stark drivkraft.
  • God förmåga att anpassa dig och samarbeta med olika intressenter.
  • Kommunikativ och relationsbyggande med en förmåga att skapa förtroende hos leverantörer.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se