Byggnadsplåtslagare

Byggnadsplåtslagare

E Wixner & Son Plåtslageri AB är ett stabilt mindre familjeföretag som startade 1953 och drivs idag av tredje generationen Wixners. Vi är 9 personer som arbetar inom företaget och vi söker nu en utbildad och erfaren byggnadsplåtslagare, gärna med erfarenhet av ventilationsplåtslageri och montering av kanaler och aggregat. Du bör vara ansvarsfull, självgående och van vid att arbete självständigt men även trivas med att samarbeta i team med dina kollegor. Du är yrkesstolt och vill utvecklas som plåtslagare.

Vi är anslutna till Byggnads och medlemmar i Plåt & Ventföretagen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med allt inom byggnadsplåtslageri, från måttagning, tillverkning och montering av mindre bleck till montering av stora, falsade plåttak. Då en stor del av vårt arbete också sker inom ventilation kommer du även att tillverka och montera bl a ventilationskanaler och ventilationshuvar samt vara behjälplig vid montering av ventilationsaggregat. Du kommer att arbeta i vår fullt utrustade verkstad samt ute hos våra kunder, både privata och företag.

Om du är bosatt utanför Piteå men intresserad av att arbeta hos oss har vi möjlighet att hjälpa till med kontakter för lägenhet.
Mer info
Kontaktperson Tommy Wixner
Telefon 070-3806972
Email Mejla Tommy Wixner
Område Piteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wixners.com/
Sista ansökningsdag 10 jan 2020 (32 dagar kvar)