Vi söker för kunds räkning en kundrådgivare i Piteå

Vi söker för kunds räkning en kundrådgivare i Piteå

Kort om tjänsten

Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot inkommande samtal från befintliga kunder och hjälpa dem på bästa sätt.

Om verksamheten

Du erbjuds en anställning på Dreamwork och uppdraget på Swedbank är på 6 månader. Uppdraget startar den 3/5 och under dina första veckor får du en gedigen utbildning för att få rätt förutsättningar att bli framgångsrik i din roll. Arbetstiderna kommer första tiden att vara dagtid för att sedan övergå till blandade tider över ortens öppettider 7-23 alla dagar.

Swedbanks kontor är beläget i fina lokaler i Piteå. Där erbjuds du ett utvecklande arbete i en bransch som just nu genomgår spännande förändringar i sättet att kommunicera med sina kunder. Arbetsplatsen präglas av en stark sammanhållning, hög servicenivå och ett öppet arbetsklimat. Här ges rätt person möjlighet att bygga vidare på sin talang genom goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Sökord: Swedbank, kundservice, kundtjänst, kundservicemedarbetare, ekonomi.

Din profil

Swedbanks första och största fokus är kundnöjdhet. Vi söker dig som har stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Ditt uppdrag kommer vara att hjälpa kunderna med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter och tjänster. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder med ett stort engagemang och triggas av att överträffa förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är öppen, ansvarsfull, förändringsbenägen och gillar utmaningar. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.

Vi värdesätter erfarenhet från både serviceyrken och finansbranschen. Det är en fördel om du har studerat ekonomi men det viktigaste är att du har ett stort ekonomiskt intresse.
Det är viktigt att du kan arbeta flexibelt då du kommer att arbeta både dagar, kvällar samt vissa helger.

Genom Dreamwork erbjuds du en trygg anställning, en dedikerad konsultchef och givetvis en marknadsmässig lön, tjänstepension och semester. Du får också ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (6 dagar kvar)