Meriterande arbete, bekväma arbetstider!

Meriterande arbete, bekväma arbetstider!

Just nu söker Swedbank administratörer till deras kontor i Piteå. Arbetet är perfekt för dig som vill ha ett meriterande arbete inom administration eller för dig som vill prova på något nytt. Som ny i tjänsten kommer du få den utbildning du behöver samt bli en del av ett härligt och glatt gäng. Sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

Just nu söker Professionals Nord för Swedbanks räkning administratörer till avdelningen Group Shared Service (GSS) Middle Office. Öppen, enkel och omtänksam är värdeord som genomsyrar Swedbanks organisation.

Som medarbetare inom GSS Middle Office kommer du att sitta på Swedbanks kontor på Furunäset i Piteå. För att du ska känna dig trygg i din nya roll kommer du inledningsvis få en gedigen introduktionsutbildning och bli tilldelad en handledare som kommer finnas till hands för dig.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swedbank. Uppdraget är planerat att löpa fram till sista augusti 2020, med stora chanser till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till:

Elin.Rubin@professionalsnord.se
Frida.Johansson@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Tillsammans med glada och hjälpsamma kollegor kommer du arbeta administrativt med datorn som främsta verktyg. Rollen innefattar arbete med information om bankens kunder och vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Hantera och uppdatera kundlistor
  • Ta fram och uppdatera kundinformation
  • Administrera kundlistor
  • Enstaka kundkontakt
Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 07:15-15:45, med möjlighet till flextid.

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/
Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord,
Elin Rubin
Frida Johansson
Storgatan 30, 972 32 Luleå

Vi söker dig som

Som vill ha ett meriterande arbete inom administration med bekväma arbetstider. För denna tjänst kommer personlig lämplighet väga tyngre än tidigare erfarenhet. För att trivas i rollen som administratör hos Swedbank GSS är det fördelaktigt om du är en nyfiken person som gillar att ha varierande arbetsuppgifter och är noggrann i ditt sätt att arbeta. Tidigare erfarenhet av administration är meriterande, men inte ett krav för tjänsten.

START: 1 Februari
OMFATTNING: Heltid
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Elin Rubin, Frida Johansson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. De är en inkluderande bank med 8 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder. Medarbetarna i Swedbank står bakom värderingarna att de ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att deras tjänster och råd ska vara begripliga för envar och att de håller vad de lovar.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.