Kundtjänstmedarbetare till Swedbank

Kundtjänstmedarbetare till Swedbank

Vill du vara en viktig komponent på en ledande och modern bank? Drivs du av utveckling och en variationsrik vardag? Är du en lösningsfokuserad person som kan leverera service i världsklass? Då är det dig vi söker till denna ansvarsfulla roll hos Swedbank!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swedbanks räkning kundtjänstmedarbetare. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär att Professionals Nord sköter processen i form av urval, intervjuer och presentation för kundföretaget. Du kommer sedan anställas direkt hos Swedbank. Uppdraget avser timanställning där du förväntas kunna jobba 2st 5h pass/vecka. Swedbanks Kundcenter i Piteå har öppet mellan 7-23 och därför bör du kunna jobba både dagtid och kvällstid i och med att behovet varierar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Swedbank är en organisation som brinner för kundnöjdhet såväl som de anställdas trygghet och välmående. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att sitta på Swedbanks kundcenter på Furunäset i Piteå. I början av din anställning kommer du få en gedigen introduktionsutbildning på tre veckor samt efter utbildningen att ha en fadder som finns till hands för att du på bästa sätt ska komma in i arbetet. Vägen till framgång som kundtjänstmedarbetare hos Swedbank går genom hög arbetsenergi, kvalité samt eget driv, och gränserna för din utveckling sätts endast av dig själv.

Arbetsuppgifter

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du vara en del av en grupp med kompetenta kollegor som ser fram emot att du ska komma på plats. Kundtjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att med personlig service ta emot samtal från privatkunder och hjälpa dem genom att hantera deras ärenden.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Svara på frågor gällande kundernas vardagsekonomi
  • Informera och svara på frågor om banken produkter och tjänster
  • Hjälpa till med användandet av bankens digitala tjänster
För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/
Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord, Sara Gagner
Västra Esplanaden 2, Thulehuset 7tr,
903 26 Umeå

Vi söker dig som

Har ett intresse för ekonomi och älskar att arbeta med kundbemötande och service. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice och/eller har en ekonomisk bakgrund. Vidare har du goda datakunskaper och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Då du i rollen representerar Swedbank är du affärsmässig och initiativtagande med en drivkraft att ständigt vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång. Vidare är du en lagspelare av rang som tycker om att samarbeta med andra i en föränderlig miljö. För att bli långsiktig i rollen hos Swedbank är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och ansvarstagande från dag ett.

START: September
OMFATTNING: Deltid
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. De är en inkluderande bank med 8 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder. Medarbetarna i Swedbank står bakom värderingarna att de ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att deras tjänster och råd ska vara begripliga för envar och att de håller vad de lovar.
Mer info
Område Piteå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 16 sept (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.